Το Empty Man είναι για όσους θέλουν μια υπερφυσική horror ταινία (ΒΙΝΤΕΟ)

Και κυκλοφορεί την ερχόμενη εβδομάδα στους κινηματογράφους
18 Οκτωβρίου 2020 23:24
Το Empty Man είναι για όσους θέλουν μια υπερφυσική horror ταινία (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Disney, μάλλον η 20th Century Fox, έδωσε στη δημοσιότητα το trailer του The Empty Man, μιας νέας ταινίας τρόμου, η οποία εν μέσω κορωνοϊού θα κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες μερικές μέρες στους κινηματογράφους. Όσο παράξενο και αν φαίνεται, λοιπόν, θα διατεθεί με ξαφνικό τρόπο στις αίθουσες, με μόλις ένα trailer για να τη προωθήσει. 

Πρόκειται για μια ταινία τρόμου με υπερφυσικό στοιχείο, η οποία επικεντρώνεται στην αναζήτηση ενός πρώην αστυνομικού για μια χαμένη κοπέλα. Σε μια μικρή μεσοδυτική πόλη των ΗΠΑ μια παρέα εφήβων χάνεται μυστηριωδώς και οι ντόπιοι πιστεύουν πως αυτό το συμβάν το προκάλεσε ένας αστικός θρύλος, γνωστός ως Empty Man. Όσο ο αστυνομικός προχωράει με την έρευνά του ανακαλύπτει πως και ο ίδιος του βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο καθώς μια αίρεση προσπαθεί να φέρει στον κόσμο μια τρομακτική μυστικιστική οντότητα. 

Τη σκηνοθεσία του φιλμ ανέλαβε ο David Prio, μαζί με το σενάριο και βασίζεται στην ομώνυμη σειρά comic της Boom! Studios του Cullen Bunn. Πρωταγωνιστούν επίσης οι: James Badge Dale, Marin Ireland, Stephen Root, Ron Canada, Robert Aramayo, Joel Courtney, και Sasha Frolova.

Το The Empty Man αναμένεται να κυκλοφορήσει σε όλους τους ανοιχτούς κινηματογράφους την ερχόμενη Παρασκευή 23 Οκτωβρίου.