Τι συμβαίνει με τους Superman και Wonder Woman στα γυρίσματα του The Batman; (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Σύνδεση με το DCEU ή κάποιο easter egg;
18 Οκτωβρίου 2020 21:15
Τι συμβαίνει με τους Superman και Wonder Woman στα γυρίσματα του The Batman; (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Τα τελευταία 24ωρα ξεπροβάλλουν δεκάδες φωτογραφίες από το πλατό του άκρως αναμενόμενου The Batman, με την πιο πρόσφατη να είναι σε ένα ρολόι στο Liverpool. Επειδή όμως τα γυρίσματα δεν σταματούν, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας νέες φωτογραφίες που και αυτές είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικές.

Κυρίως γιατί εθεάθησαν κάποιοι κομπάρσοι να φορούν στολές του Superman και της Wonder Woman, που σύμφωνα με πληροφορίες μάλλον υποδύονται κάποιους καρναβαλιστές εν μέσω Halloween. Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω:

Τι σημαίνει όμως αυτό για την ταινία που σκηνοθετεί ο Matt Reeves. Γνωρίζουμε ήδη πως o Batman του Robert Pattinson θα εκτυλίσσεται σε ένα ολόδικό του σύμπαν, μιας και η DC παίζει με το χαρακτηριστικό του multiverse ήδη, ενώ η Marvel αναμένεται να το ενσωματώσει στις επόμενες ταινίες της. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορούν διαφορετικές βερσιόν της Wonder Woman και του Superman να συνυπάρχουν και οι στολές τους θυμίζουν τις πιο κλασικές εκδόσεις τους. Ειδικά, η στολή του Superman μοιάζει με εκείνη που φορούσε ο Christopher Reeve καθώς φέρει το κίτρινο "S" στη μπέρτα του. 

Ακόμη, το Shazam! είχε το δικό του DCEU easter eggs όταν σε μια σκηνή υπήρχε merchandise από την ταινία Batman vs Superman. 

Το The Batman, μετά και την καθυστέρηση που έλαβε, αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον Μάρτιο του 2022.