Η Natalie Portman επιβεβαίωσε μια γνωστή θεωρία για το Thor: Love & Thunder

Αποτελεί ένα από τα διασημότερα storylines της Marvel
09 Οκτωβρίου 2020 09:21
Η Natalie Portman επιβεβαίωσε μια γνωστή θεωρία για το Thor: Love & Thunder

Αναμφίβολα το Thor 4 είναι μια από τις πιο αναμενόμενες ταινίες του Phase 4 του MCU και ο καιρός για να ξεκινήσει να δουλεύει η παραγωγή κοντεύει, ειδικά όταν πρέπει να πάει κόντρα στην πανδημία, η οποία μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω ανά πάσα στιγμή. Η Natalie Portman, η οποία θα υποδυθεί την πραγματική πρωταγωνίστρια του sequel του Ragnarok, φαίνεται πως επιβεβαίωσε μια θεωρία που στέκεται εδώ και καιρό πάνω από το "Love & Thunder".

Μιλώντας στο Yahoo! η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός φαίνεται να επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς πως ο σκηνοθέτης Taika Waititi πήρε την απόφαση να μεταφέρει το storyline της "Mighty Thor":

Δεν μπορώ να σας πω πολλά αλλά είμαι φοβερά ενθουσιασμένη. Ξεκίνησα προπονήσεις για να βάλω μυς. Αν μπορούν να υπάρχουν όλες αυτές οι γυναίκες σούπερ ήρωες και όσο περισσότερες υπάρχουν τόσο το καλύτερο. Για να σκεφτώ...βασίζεται στο βιβλίο " The Mighty Thor". Περνάει από θεραπεία για τον καρκίνο αλλά είναι και σούπερ ήρωας ταυτόχρονα. 

Τι σημαίνει αυτό για το Thor: Love and Thunder; Πώς θα δούμε ένα από τα διασημότερα μοντέρνα storylines της Marvel να παίρνει σάρκα και οστά στην οθόνη, με μια καρκινοπαθή Jane Foster να μετατρέπεται στη νέα Thor, παρόλο που μπορεί να μην είναι ακριβώς μια live-action αναπαράσταση και απλώς να εμπνέεται αρκετά από αυτό. 

Πέραν της Portman, φυσικά θα επιστρέψει ο Chris Hemsworth ως Thor μαζί με τη Valkyrie της Tessa Thompson, ενώ ο Christian Bale αποτελεί τη νέα δυνατή προσθήκη του cast, σε άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο. 

Το Thor: Love and Thunder αναμένεται καλώς εχόντων των πραγμάτων στις 11 Φεβρουαρίου 2022.