Σταματούν τα γυρίσματα του Jurassic World 3 λόγω κρούσματος κορωνοϊού (ΕΙΚΟΝΑ)

Αποκαλύπτεται ένα μωρό δεινοσαυράκι μέσα από μια νέα φωτογραφία
08 Οκτωβρίου 2020 11:02
Σταματούν τα γυρίσματα του Jurassic World 3 λόγω κρούσματος κορωνοϊού (ΕΙΚΟΝΑ)

Δεν πέρασε ούτε μια μέρα από τη στιγμή που σας μεταφέραμε ότι το Jurassic World 3 θα καθυστερήσει για ακόμη ένα χρόνο μέχρι να βγει στις αίθουσες και τώρα μαθαίνουμε και άλλα δυσάρεστα νέα από την παραγωγή του. Μέσα από το Twitter του, ο σκηνοθέτης Colin Trevorrow ανακοίνωσε πώς θα σταματήσουν τα γυρίσματα του sequel του "Fallen Kingdom" για δύο εβδομάδες, την ώρα που είχαν απομείνει μόλις τρεις εβδομάδες μέχρι να ακουστεί το "It's a wrap!". 

Αιτία φυσικά το ότι εντοπίστηκαν μερικά κρούσματα κορωνοϊού στην παραγωγή, όπως δήλωσε, και βάσει πρωτοκόλλων ασφαλείας θα πρέπει να μπουν σε καραντίνα για δύο εβδομάδες:

Ωστόσο, όπως θα παρατηρήσατε έκανε και ένα μικρό δωράκι στους fans του franchise, καθώς την ανάρτησή του συνόδευσε μια νέα behind-the-scenes φωτογραφία, η οποία αποκαλύπτει ένα νέο είδος μωρού δεινόσαυρου.

Για το φινάλε της νέας τριλογίας έχουν επιστρατευθεί και οι παλιές καραβάνες του franchise όπως οι: Sam Neill, Laura Dern, Jeff Goldblum και Campbell Scott πέραν των Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, BD Wong, Jake Johnson, Omar Sy, Justice SmithMamoudou Athie, Dichen Lachman, Scott Haze, Isabella Sermon και την Daniella Pineda

Πλέον, το Jurassic World: Dominion αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 10 Ιουνίου του 2022.