O Jamie Foxx πέταξε σπόντα για έναν διαφορετικό Electro στο "Spider-Man 3"

O Tom Holland θα έρθει αντιμέτωπος με μια άλλη MCU βερσιόν του villain
05 Οκτωβρίου 2020 16:12
O Jamie Foxx πέταξε σπόντα για έναν διαφορετικό Electro στο "Spider-Man 3"

Από το πουθενά η ανακοίνωση πως o Jamie Foxx θα επιστρέψει στο ρόλο του Electro από το The Amazing Spider-Man 2 για χάρη του sequel Spider-Man: Far From Home, προκάλεσε τεράστιο ενδιαφέρον στους fans του ήρωα για το τι μαγειρεύει η Marvel Studios. Το γεγονός μοιράστηκε ο ίδιος ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός στο Instagram του, ωστόσο μάλλον άθελά του είπε και κάποια πράγματα για τα οποία θα προκάλεσε κόκκινο συναγερμο στο PR τμήμα της Marvel και της Sony Pictures.

Στην ανάρτησή του, η οποία πλέον διαγράφηκε αλλά υπάρχει το screenshot παρακάτω, αποκάλυψε πως ο Electro δε θα είναι μπλε στο Spider-Man 3 απέναντι στον Tom Holland. Στo Amazing Spider-Man 2 ο χαρακτήρας του μεταμορφώθηκε στον Electro από κάτι μεταλλαγμένα ηλεκτρικά χέλια, δίνοντας αυτή την μπλεδίζουσα όψη. 

Χαρακτηριστικά έγραφε στο post του: 

"Είμαι υπέρενθουσιασμένος που θα συμμετέχω στο νέο κεφάλαιο του Spider-Man της Marvel...ανυπομονώ να το δείτε όλοι. Και δε θα είμαι μπλε σε αυτό!! Αλλά χίλιες φορές πιο "badass"!

Υπάρχουν δύο πιθανότητες, η μία λέει πώς θα επανεμφανιστεί με μια στολή που θα τιμάει την κόμικ βερσιόν του, όπως στο παρακάτω fanart του Bosslogic, μόνο που θα είναι πιο μοντέρνα στα πρότυπα του MCU:

Και η άλλη πώς θα είναι μια εντελώς διαφορετική βερσιόν του από το Multiverse κάτι που θα εξερευνήσει πρώτο το Wandavision του Disney+, ενώ πήραμε και μια γεύση από αυτό στο "Into he Spider-Verse". 

Έχουμε πολλά να μάθουμε ακόμα για το Spider-Man 3 του MCU και σίγουρα απέκτησε πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον πλέον η αναμονή του. Μένει να δούμε και εάν θα προλάβει την ημερομηνία πρεμιέρας που έχει ορίσει για τον Δεκέμβριο του 2021, κάτι που δεν αποκλείεται να αλλάξει.