Αυτός είναι ο τελευταίος ρόλος που θα δούμε τον Chadwick Boseman μετά θάνατον (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Στο Ma Rainey's Black Bottom που έρχεται τον Δεκέμβριο στο Netflix
02 Οκτωβρίου 2020 09:02
Αυτός είναι ο τελευταίος ρόλος που θα δούμε τον Chadwick Boseman μετά θάνατον (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Έχει περάσει πάνω από ένας μήνας μετά τον ξαφνικό χαμό του Chadwick Boseman, ο οποίος θα μείνει για πάντα χαραγμένος στις μνήμες του κόσμου για την αξέχαστη ερμηνεία του ως Black Panther στη Marvel, μεταξύ άλλων, όπως στο Da 5 Bloods του Spike Lee. Ωστόσο, θα έχουμε την τύχη να τον δούμε για μια ακόμη και τελευταία φορά έστω και μετά τον θάνατό του στις οθόνες μάς. 

Και αυτό διότι αποκαλύφθηκε ότι θα παίξει στο Ma Rainey's Black Bottom στο πλάι της βραβευμένης με Όσκαρ, Viola Davis και το οποιό θα προβληθεί μέσω του Netflix. Η δραματική ταινία εποχής βασίζεται σε ένα θεατρικό έργο του August Wilson (το υποψήφιο για Όσκαρ, Fences, είναι δικό του) και εξιστορεί την καριέρα μιας δυναμικής και ταλαντούχας μουσικού της blues, αποφασισμένη να αναδείξει το άστρο της σε έναν κόσμο που κυριαρχούν οι λευκοί. Μαζί της ο τρομπετίστας της τζαζ, Levee που παίζει ο Boseman είναι αρκετά παρορμητικός και θα φέρει τα πάνω-κάτω στη σχέση μεταξύ τους με σκοπό να θρέψει τις δικές του φιλοδοξίες. 

Τη σκηνοθεσία του φιλμ έχει αναλάβει ο George C. Wolf του The Immortal Life of Henrietta Lacks σε διασκευή σεναρίου από τον Ruben Santiago-Hudson. Πάρτε μια μικρή γεύση από τον τελευταίο ρόλο του Chadwick Boseman μέσα από τις πρώτες φωτογραφίες του φιλμ παρακάτω:

Η συμπρωταγωνίστριά του, Davis, ανακαλεί τις στιγμές που πέρασαν μαζί στο πλατό σε συνέντευξή της στο New York Times, τονίζοντας το εξής:

Τώρα που ανατρέχω στις μνήμες μου θυμάμαι πόσο κουρασμένος έδειχνε πάντα. Έβλεπα την υπέροχη ομάδα του να τον φροντίζει και να του κάνουν μασάζ και συνειδητοποιώ πως τα έκαναν όλα αυτά για να του δίνουν κουράγιο να συνεχίζει και να εργάζεται με όλες του τις δυνάμεις. 

Το Ma Rainey's Black Bottom αναμένεται τον ερχόμενο Δεκέμβριο στο Netflix