Ο Jamie Foxx επιστρέφει ως Electro για το Spider-Man 3 με τον Tom Holland

Εξέλιξη που...σοκάρει!
02 Οκτωβρίου 2020 08:19
Ο Jamie Foxx επιστρέφει ως Electro για το Spider-Man 3 με τον Tom Holland

Αν έχετε...σοκαριστεί και εσείς από τη λεζάντα και νομίζετε ότι είναι κάποια φάρσα δεν είστε οι μόνοι. Το sequel του Spider-Man: Far From Home αναμένεται με πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον μιας και ανοίγει διάπλατα τις θεωρίες για το τί πρόκειται να συμβεί. Για αυτό οφείλεται το γεγονός πως ο Jamie Foxx θα επιστρέψει ως Electro για το 'Spider-Man 3' με τον Tom Holland, έναν ρόλο που υποδύθηκε στο The Amazing Spider-Man 2 με τον Andrew Garfield ως Peter Parker. 

Οι πληροφορίες είναι, ωστόσο, φειδωλές και προέρχονται από το έγκυρο The Hollywood Reporter, το οποίο επιβεβαιώνει πως ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων. Πολύ πιθανότατα, τελικά, οι θεωρίες που θέλουν τη Marvel Studios να ανοίγεται προς την πλευρά του Multiverse να αληθεύουν και έτσι να δούμε τη συνέχεια του "Far From Home" να δανείζεται στοιχεία από το "Into The Spider-Verse", με πολλαπλές βερσιόν από Spideys και κακούς. 

Επομένως, μπορεί κανείς να φανταστεί και ένα πολυπόθητο crossover μεταξύ Tom Holland, Andrew Garfield και Tobey Maguire. Άλλωστε ξέρουμε πως ο J.K. Simmons, που υποδύθηκε τον J. Jonah Jameson στην Sam Raimi τριλογία του Spider-Man, θα επιστρέψει μετά την cameo εμφάνισή του στο "Far From Home". Η είδηση πως επιστρέφει ένας villain από μια διαφορετική σειρά ταινιών Spider-Man, από αυτή που τώρα εκτυλίσσεται εντός του MCU, αποτελεί αναμφίβολα μια ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληξη για τους fans. 

Το τρίτο Spider-Man σε συνεργασία Marvel Studios και Sony Pictures σκηνοθετεί και πάλι ο Jon Watts.

Αν και η ημερομηνία κυκλοφορίας για το "Spider-Man 3" έχει οριστεί για τις 17 Δεκεμβρίου 2021 είναι αρκετά πιθανό να υπάρξει περαιτέρω καθυστέρηση λόγω κορωνοϊού.