H Emma Roberts ψάχνει κάτι πλατωνικό στη νέα ρομαντική κομεντί του Netflix (BINTEO)

Θα βρει το ιδανικό της "Holidate";
01 Οκτωβρίου 2020 10:55
H Emma Roberts ψάχνει κάτι πλατωνικό στη νέα ρομαντική κομεντί του Netflix (BINTEO)

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer του "Holidate", της νέας ρομαντικής κομεντί με πρωταγωνίστρια την Emma Roberts του "American Horror Story". Είναι εμφανές ότι πρόκειται για μια από τις κλασικές δόσεις rom-com που συχνά πυκνά φορτώνει τον κατάλογό του το Netflix και αν και με το concept της θέλει να σπάσει το καλούπι, το όλο σκηνικό φαντάζει όσο κλισέ φαντάζεστε. 

Η Roberts υποδύεται την Sloane μια επιτυχημένη νεαρή κοπέλα αφοσιωμένη στην καριέρα της, που πιέζεται από την μητέρα της να γνωρίσει τον "ιδανικό" κατ'αυτήν σύντροφο. Δεν θέλει όμως κάτι τέτοιο και ανακαλύπτει τον όρο "holidate" έναν πλατωνικό παρτενέρ που θα τη συντροφεύει και θα εμφανίζεται και στα οικογενειακά τραπέζια -για να ηρεμήσει η μαμά- χωρίς το άγχος του να προχωρήσει παραπέρα η σχέση. Όμως όπως συμβαίνει σε τέτοιες ταινίες το "holidate" της, δηλαδή ο Luke Bracey που συμμερίζεται τα ίδια θέλω με αυτή, δεν καταλήγουν όπως σκόπευαν. 

Μαζί της συμπρωταγωνιστούν οι: Andrew Bachelor, Jessica Capshaw, Manish Dayal, Alex Moffat, Jake Manley, Cynthy Wu, Frances Fisher, και Kristin Chenoweth.

Το Holidate (Ραντεβού στις Γιορτές) θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix και παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε το trailer του.