Ο Borat επέστρεψε και θέλει να σώσει το 2020! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρώτη ματιά στην ταινία πριν το επίσημο trailer!
01 Οκτωβρίου 2020 09:54
Ο Borat επέστρεψε και θέλει να σώσει το 2020! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρόσφατα σας είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση ότι ο Άγγλος κωμικός, Sacha Baron Cohen, θα επιστρέψει μετά από πολλά χρόνια στο ρόλο του Borat, που είχε αφήσει ιστορία στον κινηματογράφο με το εμβληματικό του χιούμορ. Μάλιστα, εχθές, έγινε γνωστό ότι η Amazon πήρε τα δικαιώματα του νέου φιλμ για να προβληθεί αποκλειστικά στο Amazon Prime Video. 

Μερικές εβδομάδες πριν τις αμερικανικές εκλογές, η Amazon, μέσα από το επίσημο κανάλι της streaming υπηρεσίας της στο YouTube έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα σύντομο teaser του Borat 2, που μας προετοιμάζει για νέες ξεκαρδιστικές περιπέτειες. 

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Cohen γύρισε την ταινία κατά τη διάρκεια του lockdown και σαφώς εκτός από το προεκλογικό κλίμα των ΗΠΑ, το Borat: Gift of Pornographic Monkey to Vice Premiere Mikhael Pence to Make Benefit Recently Diminished Nation of Kazakhstan (όπως θα ονομάζεται), θα εστιάσει και στον COVID-19. 

Το Borat 2 αναμένεται να προβληθεί μέσα από το Amazon Prime Video στις 23 Οκτωβρίου. Πάρτε μια πρώτη γεύση -μέχρι να έρθει σε λίγες ώρες το επίσημο trailer- μέσα από τον player παρακάτω.