O Zac Efron θα πρωταγωνιστήσει στο remake του Firestarter του Stephen King

Η Blumhouse που ειδικεύεται στις horror ταινίες έχει αναλάβει το reboot
30 Σεπτεμβρίου 2020 13:53
O Zac Efron θα πρωταγωνιστήσει στο remake του Firestarter του Stephen King

Προχωράει το remake του "Firestarter", που θα επανέλθει στη μεγάλη οθόνη μετά την ταινία του 1984 όπου πρωταγωνίστησε μια νεαρή Drew Barrymore και ο Martin Sheen. Μέσα από το Collider έγινε γνωστό πως ο Zac Efron θα παίξει στον πρωταγωνιστικό ρόλο του remake, το οποίο θα βασίζεται σαφώς στο ομώνυμο βιβλίο τρόμου του Stephen King

Τη σκηνοθεσία του project που βρίσκεται στα σκαριά από το 2017 θα αναλάβει ο Keith Thomas (The Vigil) σε σενάριο του Scott Teems (Halloween Kills), ενώ την παραγωγή επιβλέπει η Blumhouse Productions, η οποία έχει γίνει το στούντιο των απανταχού ταινιών τρόμου. 

H πλοκή του Firestarter έχει να κάνει με ένα νεαρό κορίτσι που ανακαλύπτει πως έχει πυροκινητικές ικανότητες αλλά και μπορεί να προβλέπει το μέλλον, όμως μια μυστική κρατική οργάνωση σκοπεύει να την απαγάγει και να την μετατρέψει σε ζωντανό όπλο. 

Ο Zac Efron από εκεί που είχε γίνει γνωστός σαν το "όμορφο παιδί" των ταινιών High School Musical έχει προσπαθήσει να κάνει μια σοβαρή στροφή στην καριέρα του, παίζοντας πιο σκοτεινούς ρόλους όπως τον κατά συρροή δολοφόνο Ted Bundy στο "Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile", ενώ πρόσφατα έπαιξε και στα "Neighbors", "The Greatest Showman" και "Paperboy".