Chris Hemsworth, Miles Teller και Jurnee Smollett θα παίξουν στο Spiderhead του Netflix

Τη νέα sci-fi υπερπαραγωγή σε σκηνοθεσία του Joseph Kosinski
28 Σεπτεμβρίου 2020 12:56
Chris Hemsworth, Miles Teller και Jurnee Smollett θα παίξουν στο Spiderhead του Netflix

Μια ακόμη sci-fi υπερπαραγωγή έρχεται στο Netflix μέσα από τις κυριολεκτικά δεκάδες που έχει στα σκαριά αλλά αυτή φαντάζει από τα πιο ιδιαίτερα projects. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Deadline, η ταινία φέρει τον τίτλο "Spiderhead" και πρωταγωνιστεί ο Miles Teller (Whiplash, Top Gun: Maverick), η Jurnee Smollett (Lovecraft Country), με τον Chris Hemsworth (Extraction, Avengers Endgame) να συμπληρώνει μια πανίσχυρη τριάδα αστέρων.

Το φιλμ σκηνοθετεί ο Joseph Kosinski, που ανέλαβε το "Top Gun: Maverick" και οι πρώτες πληροφορίες το θέλουν να μοιάζει με το "12 Monkeys" και το αρκετά υποτιμημένο "Equilibrium" με τον Christian Bale. Επίσης, το σενάριο ανέλαβαν οι Rhett Reese και Paul Wernick που έχουν γράψει τα "Zombieland" και "Deadpool"

Βασίζεται σε ένα μίνι μυθιστόρημα που έγραψε ο George Saunders για το New Yorker και λαμβάνει χώρα στο εγγύς μέλλον, όπου δίνεται στους κατάδικους η ευκαιρία να γίνουν εθελοντές σε ιατρικές δοκιμές ούτως ώστε να εκτίσουν μικρότερη ποινή. Η ιστορία δύο κατάδικους που γίνονται πειραματόζωα για ένα νέο παρασκεύασμα που αλλάζει και διεγείρει τα συναισθήματα. Όντας κλεισμένοι σε μια εγκατάσταση που την διοικεί ένας πανούργος οραματιστής, αρχίζουν να αμφισβητούν την πιστότητα των συναισθημάτων τους και αποφασίζουν να ανακαλύψουν την αλήθεια πίσω από όλα αυτά. 

Ακόμη δεν είναι γνωστό το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα ή το πότε θα προβληθεί τo Spiderhead στο Netflix.