Αυτό είναι το νέο θρίλερ του M. Night Shyamalan με τον Gael Garcia Bernal (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν και αποκαλύφθηκε η πρώτη αφίσα
28 Σεπτεμβρίου 2020 11:27
Αυτό είναι το νέο θρίλερ του M. Night Shyamalan με τον Gael Garcia Bernal (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μετά το εξαιρετικό Split και την χλιαρή αποδοχή που είχε το sequel του, Glass, ο M. Night Shyamalan αποκάλυψε επιτέλους το επόμενό του κινηματογραφικό project. Μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter ανακοίνωσε τη νέα του ταινία με τίτλο "Old" της οποίας μάλιστα τα γυρίσματα ξεκίνησαν ήδη.

Ο υποψήφιος για Όσκαρ σκηνοθέτης του "Η 6η Αίσθηση" δήλωσε μάλιστα ευγνώμον για το γεγονός ότι μέσα σε όλα όσα συμβαίνουν με την πανδημία, κατάφερε να γυρίσει την πρώτη σκηνή της νέας του ταινίας, απαθανατίζοντάς τη στιγμή στην παρακάτω φωτογραφία:

Το μόνο που γνωρίζουμε για το σενάριο είναι πως θα βασίζεται στο μυθιστόρημα Sandcastle των Pierre Oscar Levy και Frederik Peeters, όπου μια παρέα ανακαλύπτει ένα πτώμα σε μια παραλία και συνειδητοποιούν λίγο μετά πώς αρχίζουν να γερνάνε ταχύτατα. Παράλληλα αποκαλύφθηκε και η αφίσα της ταινίας, που θα δείτε παρακάτω και μπορεί να δίνει μερικά στοιχεία για το τι θα περιμένουμε. 

Ένα από τα highlights της ταινίας όμως είναι το τεράστιο και αρκετά δυνατό cast της ταινίας, το οποίο ηγείται ο υποψήφιος για Όσκαρ, Gael Garcia Bernal (The Motorcycle Diaries, Amores Perros) και συμπληρώνουν οι: Vicky KriepsAlex WolffThomasin McKenzieEliza ScanlenRufus SewellEmbeth DavidtzAaron PierreAbbey LeeNikki Amuka-BirdEmun Elliott και ο Ken Leung.

Αν και το Old έχει προγραμματιστεί για τον Ιούλιο του 2021, δεν αποκλείεται λόγω της πανδημίας να λάβει καθυστέρηση.