Η Apple πλήρωσε ακριβά το θρίλερ των αδερφών Russo με πρωταγωνιστή τον Tom Holland

Το "Cherry" έρχεται στο Apple TV+
26 Σεπτεμβρίου 2020 12:31
Η Apple πλήρωσε ακριβά το θρίλερ των αδερφών Russo με πρωταγωνιστή τον Tom Holland

Πριν περίπου ένα μήνα είχαν δημοσιευτεί νέες εικόνες από το post-production του Cherry, της νέας ταινίας των αδερφών Joe και Anthony Russo, που θα αποτελέσει την πρώτη τους σκηνοθετική προσπάθεια μετά την χρυσή πορεία του MCU. Σύμφωνα με το έγκυρο ρεπορτάζ του Deadline, η Apple απέκτησε τελικά τα δικαιώματα του θρίλερ με πρωταγωνιστή τον Tom Holland σε έναν ασυνήθιστο ρόλο. 

Λέγεται πως η Apple πλήρωσε ακριβά αυτό το...κεράσι για να το προσθέσει στον κατάλογο του Apple TV+, ούτως ώστε να μπορέσει να συμμετέχει και στις υποψηφιότητες των επερχόμενων Oscars, με το ποσό να φτάνει κοντά στα $50 εκατομμύρια. 

Στην ταινία αυτή ο Holland θέλει να αποβάλλει το καλούπι του 'καλού παιδιού' αφού θα υποδυθεί έναν πρώην νοσηλευτή του αμερικάνικου στρατού, ο οποίος πάσχει από PTSD (μετατραυματικό στρες) και για να παλέψει με τον εθισμό του στα ναρκωτικά, καταλήγει να κλέβει τράπεζες. Να σημειώσουμε πως το φιλμ βασίζεται στο ομώνυμο αυτοβιογραφικό βιβλίο του Nico Walker

Επίσης είναι γνωστό πως στο πλάι του θα παίξει η Ciara Bravo στο ρόλο της γυναίκας το, ενώ μαζί της θα συμπρωταγωνιστήσουν οι: Kelli Burglund (Fosse/Verdon), Jack Reynor (Midsommar), Forrest Goodluck (The Revenant), Jeff Wahlberg (Dora and the Lost City of Gold), Michael Gandolfini (The Deuce), Kyle Harvey (The After Party) και Thomas Lennon (Reno 911!).  

Το Cherry θα κάνει πρεμιέρα στο Apple TV+ στις αρχές του 2021.