O Ryan Gosling θα παίξει έναν κασκαντέρ στη νέα ταινία του David Leitch

Η Universal νίκησε τις Sony, Lionsgate, Netflix και MGM για τα δικαιώματα
25 Σεπτεμβρίου 2020 18:07
O Ryan Gosling θα παίξει έναν κασκαντέρ στη νέα ταινία του David Leitch

Για ένα από τα επερχόμενα κινηματογραφικά projects του Ryan Gosling μάθαμε μέσα από το ρεπορτάζ του Deadline. Σύμφωνα με αυτό, ο David Leitch, σκηνοθέτης του Deadpool 2 και του John Wick, ετοιμάζει τη νέα του ταινία στην οποία ο Gosling θα υποδυθεί έναν κασκαντέρ. 

Κάτι άλλο για την πλοκή δεν έγινε γνωστό ωστόσο πρόκειται για ένα πολύ προσωπικό project του Leitch, καθώς ξεκίνησε την καριέρα του Χόλιγουντ ως κασκαντέρ. Ο δις υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός έχει υποδυθεί ξανά παρόμοιο ρόλο στο Drive (2013) του Nicolas Winding Refn. 

Λέγεται επίσης ότι η Universal Pictures κέρδισε τα δικαιώματα μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις, νικώντας τις MGM, Sony, Lionsgate και το Netflix. 

Αυτόν τον καιρό ο Leitch ετοιμάζεται να σκηνοθετήσει το Bullet Train με τον Brad Pitt. Επίσης, ο Gosling έχει γεμάτο το πρόγραμμά του αφού θα τον δούμε να πρωταγωνιστεί στο The Gray Man μαζί με τον Chris Evans, την κατασκοπική θρίλερ υπερπαραγωγή του Netflix, σε μια νέα ταινία για τους Chris Miller και Phil Lord όπου θα παίξει πάλι έναν αστροναύτη, καθώς και τον λυκάνθρωπο στο Wolfman του Leigh Whannell.