Το βασικό cast του Justice League θα γυρίσει επιπλέον σκηνές για το "Snyder Cut"

Επίσημα τα reshoots με τους Ben Affleck, Gal Gadot, Henry Cavill και Ray Fisher
24 Σεπτεμβρίου 2020 13:09
Το βασικό cast του Justice League θα γυρίσει επιπλέον σκηνές για το "Snyder Cut"

Από εκεί που το Snyder Cut του Justice League θα ολοκληρωνόταν με ό,τι υλικό ήδη υπήρχε από τα γυρίσματα -πριν μπει ο Joss Whedon στη μέση- και με ένα μικρό budget τηρουμένων των αναλογιών, τελικά η Warner Bros. διατίθεται να κάνει το παραπάνω βήμα, έχοντας πλέον και την καθολική έγκριση των fans μετά το trailer του DC FanDome

Το The Hollywood Reporter μεταδίδει πως η παραγωγή της ταινίας ετοιμάζεται για reshoots τα οποία θα σημάνουν την επιστροφή των Ben Affleck ως Batman, της Gal Gadot ως Wonder Woman, του Henry Cavill ως Superman και του Ray Fisher ως Cyborg. 

Κάτι που αυτομάτως σημαίνει ότι η βερσιόν του Zack Snyder δεν είναι τόσο έτοιμη όσο αρχικά είχε δοθεί η εντύπωση. Ωστόσο λέγεται ότι τα γυρίσματα θα κρατήσουν μόλις μια βδομάδα και θα γίνουν μέσα στον Οκτώβριο, τηρώντας φυσικά όλα τα μέτρα προστασίας. 

Στη δημοσιότητα, κιόλας, δόθηκε ένα νέο στιγμιότυπο από το Director's Cut του Justice League για τον εορτασμό της Batman Day, με τον Ben Affleck: 

Ακόμη, το The Wrap μεταφέρει πως τo budget του "Director's Cut" του Snyder για το Justice League θα αγγίξει τα $70 εκατομμύρια. Ένα κόστος που θα καλύψει τα επιπρόσθετα γυρίσματα και τα ειδικά εφέ που θα ντύσουν τις σκηνές, ενώ μέσα σε αυτό υπολογίζεται και το παραπάνω μοντάζ που θα χρειαστεί εξαιτίας του ότι θα κοπεί σε τέσσερα επεισόδια με cliffhangers να τα γεφυρώνουν. 

To Director's Cut of Justice League, όπως τελικά θα είναι η επίσημη ονομασία του, θα κάνει ντεμπούτο στο HBO Max το 2021 σαν μια τετραμερής μίνι σειρά.