Νέο φαντασμαγορικό trailer για το "Φεγγάρι, Σου 'ρχομαι" του Netflix με ελληνική μεταγλώττιση

Ένα πανέξυπνο κορίτσι θα πάει στο φεγγάρι με έναν ανώτερο σκοπό
23 Σεπτεμβρίου 2020 09:03
Νέο φαντασμαγορικό trailer για το "Φεγγάρι, Σου 'ρχομαι" του Netflix με ελληνική μεταγλώττιση

Πριν μερικούς μήνες το Netflix είχε δώσει στη δημοσιότητα μια πρώτη ματιά από το "Over The Moon" τη νέα ταινία κινουμένων σχεδίων που ετοιμάζει ο μετρ των animation, Glen Keane, o οποίος ευθύνεται για τη δημιουργία των "The Little Mermaid", "Beauty and the Beast" και "Tarzan" της Disney. 

Το νέο trailer που δόθηκε τώρα στη δημοσιότητα δίνει την πιο φαντασμαγορική ματιά στο παραμύθι αυτό που συνδυάζει την Κινέζικη μυθολογία με μοντέρνο σκηνικό και έντονο μιούζικαλ στοιχείο. Χωρίς αμφιβολία φαντάζει μια animated ταινία που θα κοντράρει στα ίσια τους ανταγωνιστές της στα επερχόμενα Oscars, όπως τo Soul της Pixar και θα απολαύσουν οι μικροί -κυρίως- αλλά και μεγάλοι συνδρομητές του Netflix. 

Η περιπέτεια της μικρής Fei Fei ξεκινά από ένα τρελό όνειρο που έχει: να φτιάξει έναν πύραυλο και να ταξιδέψει στο φεγγάρι για να αποδείξει πως υπάρχει η θρυλική Θεά της Σελήνης. 

To υπέρλαμπρο voice cast περιλαμβάνει τα ονόματα των: Cathy Ang, Phillipa SooRobert G. ChiuKen JeongJohn ChoRuthie Ann MilesMargaret ChoKimiko GlennArtt Butler, και Sandra Oh (Grey's Anatomy, Killing Eve). 

Το "Φεγγάρι, Σου 'ρχομαι" θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Οκτωβρίου αποκλειστικά στο Netflix και παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε το ολοκαίνουργιο trailer με την ελληνική μεταγλώττιση