Οι Anthony Mackie και Jamie Dornan λυγίζουν τα όρια του χρόνου στο trailer του "Synchronic"

Ένα ψυχεδελικό time-bending θρίλερ από τους Justin Benson και Aaron Moorhead
17 Σεπτεμβρίου 2020 11:32
Οι Anthony Mackie και Jamie Dornan λυγίζουν τα όρια του χρόνου στο trailer του "Synchronic"

To trailer του Synchronic κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο από την Well Go USA Entertainment και αποτελεί το νέο time-bending θρίλερ από τους σκηνοθέτες Justin Benson και Aaron Moorhead, οι οποίοι μάς έχουν χαρίσει το ρομαντικό body horror φιλμ, "Spring", και το επιστημονικής φαντασίας "The Endless". 

Στη νέα ταινία πρωταγωνιστεί ο Jamie Dornan από την τριλογία του "50 Αποχρώσεις του Γκρι" και ο Anthony Mackie που γνωρίσαμε ως Falcon στις ταινίες της Marvel όπως Captain America: Civil War και Avengers: Infinity War. Υποδύονται δύο νοσηλευτές στη Νέα Ορλεάνη όπου ο ένας εξ αυτών ανακαλύπτει ένα νέο ναρκωτικό που οι χρήστες του εθίζονται από τις παρενέργειές του. Εξαιτίας του όμως προκαλούνται παράξενοι και άκρως βίαιοι θάνατοι στους οποίους οι ίδιοι έχουν γίνει μάρτυρες λόγω του επαγγέλματός τους. Ο Steve (Mackie) όμως βρίσκει την αλήθεια πίσω από το επονομαζόμενο Synchronic που υποτίθεται ότι προκαλεί ψυχεδελικές παρενέργειες και θα αλλάξει όλα όσα ήξερε για την πραγματικότητα και την ροή του χρόνου. 

Μάλιστα, οι δημιουργοί του φιλμ προέτρεψαν τους θεατές μέσω του Instagram τους, να πάνε να δουν την ταινία σε drive-in κινηματογράφους και όχι κλειστές αίθουσες, λόγω της πανδημίας. 

Η ταινία είχε προβληθεί στο περσινό Toronto International Film Festival όπου έλαβε διθυραμβικές κριτικές, συνεχίζοντας έτσι το καλό σερί των Benson και Moorhead.

Το Synchronic θα προβάλλεται στους κινηματογράφους των ΗΠΑ από τις 23 Οκτωβρίου και παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε το πολύ ενδιαφέρον trailer του.