Tom Holland: “Η ταινία του Uncharted είναι όλα όσα είχα ονειρευτεί”

Πλέον το project κυλάει ομαλά
14 Σεπτεμβρίου 2020 12:44
Tom Holland: “Η ταινία του Uncharted είναι όλα όσα είχα ονειρευτεί”

Μπορεί η ταινία του Uncharted να έχει περάσει κυριολεκτικά από σαράντα κύματα, να έχουν αναβληθεί τα γυρίσματα αρκετές φορές, καθώς και να έχουν γίνει πολλές αλλαγές στους σκηνοθέτες, πλέον, όμως, όλα κυλούν ομαλά, σύμφωνα με τον ίδιο τον Tom Holland. Σύμφωνα με ένα Instagram live, ο διάσημος ηθοποιός, μίλησε για την επερχόμενη ταινία της Sony, λέγοντας πως πλέον όλα πάνε κατ’ ευχήν.

Τα γυρίσματα πηγαίνουν εξαιρετικά. Η ταινία είναι όλα όσα είχα ονειρευτεί ότι θα ήταν. Δεν ξέρω αν εσείς παιδιά έχετε παίξει τα παιχνίδια, αλλά εγώ είμαι τεράστιος fan της σειράς και πλέον η ταινία κυλάει ομαλά.

Από τότε που άρχισε να σταθεροποιείται το project, έγινε γνωστό ότι ο Mark Wahlberg τελικά θα υποδυθεί τον μέντορα του Nate, Victor "Sully" Sullivan, η Tati Gabrielle την Elena Fisher, η Sophia Ali την Chloe Frazer και ο Antonio Banderas σε άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο.

Η ταινία του Uncharted είχε αποκαλυφθεί από το 2009 και έκτοτε έχουν αποχωρήσει έξι σκηνοθέτες, ενώ παράλληλα έχουν ακυρωθεί τα γυρίσματα πολλές φορές, μάλιστα ήταν να καταφθάσει στους κινηματογράφους τον ερχόμενο Δεκέμβριο, αλλά φυσικά όπως συνέβη με τις περισσότερες ταινίες αναβλήθηκε ξανά εξαιτίας της πανδημίας.