Μετάβαση στο περιεχόμενο

ή
|

Νέος εδώ;

Έχεις λογαριασμό;

Επαναφορά κωδικού

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε σύνδεσμο επαναφοράς

Θυμάστε τον κωδικό σας;

Εύρεση ονόματος χρήστη

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε το όνομα χρήστη

Θυμάστε το όνομα χρήστη σας;

Για τον Δεκέμβριο μεταφέρεται το Wonder Woman 1984

Μήπως την ίδια πορεία θα ακολουθήσει και το Dune;

Κυριάκος Στεργιάδης
Κυριάκος Στεργιάδης

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Για τον Δεκέμβριο μεταφέρεται το Wonder Woman 1984

Σας είχαμε μεταφέρει το ενδεχόμενο η Warner Bros. να καθυστερήσει τις δύο επόμενες μεγάλες κυκλοφορίες της και συγκεκριμένα, τα Wonder Woman 1984 και Dune. Μέσα από επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας παραγωγής το sequel της σκηνοθέτριας Patty Jenkins θα καθυστερήσει για ακόμη μια φορά. 

Αρχικά, αναμένονταν τον Ιούνιο, όμως λόγω του κορωνοϊού μεταφέρθηκε για τον Αύγουστο και έπειτα καθυστέρησε εκ νέου για τρίτη φορά για τις 2 Οκτωβρίου. Πλέον, η τέταρτη καθυστέρηση το μεταφέρει για τον Δεκέμβριο του 2020

Advertisement

Στο καλεντάρι της Warner πλέον η ταινία τοποθετείται ανήμερα των Χριστουγέννων, χωρίς όμως ακόμη να μετακινείται το Dune που βγαίνει την ίδια ακριβώς περίοδο. Μέχρι νεοτέρας αλλαγής, οι δύο blockbuster ταινίες θα βγουν στις αίθουσες με μια εβδομάδα διαφορά. 

Κάτι τέτοιο δε συνηθίζεται να γίνεται όταν οι ταινίες αυτές ανήκουν στο ίδιο στούντιο και πόσο μάλλον όταν και οι δύο διαθέτουν budget άνω των $200 εκατομμυρίων. 

Λέγεται πως η απόφαση της μετακίνησης του Wonder Woman 1984 δεν επηρεάστηκε από την σταθερή αλλά χλιαρή πλέον απόδοση του Tenet στο box office -ελέω και τις πανδημίας σαφώς, καθώς ήταν κάτι που σχεδιαζόταν εδώ και καιρό από την Warner. 

Ακολουθήστε το Unboxholics στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τεχνολογία, videogames, ταινίες και σειρές. Ακολουθήστε το Unboxholics σε Facebook, Twitter, Instagram, Spotify και TikTok.