Ο Chris Hemsworth έπαθε πλάκα με το σενάριο του Thor: Love and Thunder

Διάβασε το σενάριο ο "Thor" και μίλησε για αυτό
12 Σεπτεμβρίου 2020 13:05
Ο Chris Hemsworth έπαθε πλάκα με το σενάριο του Thor: Love and Thunder

Ένα από τα πιο αναμενόμενα projects στο Phase 4 του MCU είναι αναμφίβολα το sequel του Thor: Ragnarok δια χειρός και πάλι του Taika Waititi. Μόνο από τον τίτλο μπορείτε να καταλάβετε πως ο σκηνοθέτης δεν κρατιέται να βγάλει όλη του τρέλα και το ιδιαίτερο χιούμορ στο Thor: Love & Thunder

Ο Chris Hemsworth σε μια νέα του συνέντευξη στο πολωνικό Elle Man μίλησε για το επερχόμενο φιλμ και αποκάλυψε ότι διάβασε το σενάριό της. Χωρίς να αποκαλύψει -σαφέστατα- λεπτομέρειες για το σενάριο έκανε μια δήλωσε που ανάβει το hype, λέγοντας πως ήταν πολύ πιο ευχάριστο από το "Ragnarok".

Συγκεκριμένα είπε τα εξής:

Αφότου διάβασα το σενάριο μπορώ να πω ότι είμαι ενθουσιασμένος. Σίγουρα θα υπάρχει πολλή αγάπη και πολλοί κεραυνοί στην παραγωγή (γελώντας). Χαίρομαι που μετά από όσα έγιναν στο Avengers: Endgame, παραμένω μέρος του Marvel Universe και μπορούμε να συνεχίσουμε την ιστορία Thor. Φυσικά δεν μπορώ να σας πω κάτι για την πλοκή, αλλά για να ικανοποιήσω την περιέργειά σας, θα πω ότι ήταν πολύ πιο ευχάριστο το να διαβάζω το σενάριό του, από ότι έκανα με το Thor: Ragnarok και αυτό λέει πολλά, επειδή θεωρώ απίθανη εκείνη την ταινία. 

Ξέρουμε, τουλάχιστον, πως στο "Love & Thunder" θα δούμε την Jane Foster της Natalie Portman να γίνεται η νέα Mighty Thor, ενώ θα επιστρέψει κανονικά ο Hemsworth και η Tessa Thompson ως Valkyrie. 

Το Thor: Love and Thunder αναμένεται καλώς εχόντων των πραγμάτων στις 11 Φεβρουαρίου 2022.