O Ryan Reynolds βγάζει τον κωμικό θρύλο Rick Moranis από τη σύνταξη γιατί μπορεί (ΒΙΝΤΕΟ)

Και γιατί εκτός από ηθοποιός είναι και επιτυχημένος επιχειρηματίας
10 Σεπτεμβρίου 2020 09:00
O Ryan Reynolds βγάζει τον κωμικό θρύλο Rick Moranis από τη σύνταξη γιατί μπορεί (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον Ryan Reynolds μπορείτε να τον γνωρίζετε ως έναν λατρεμένο και επιτυχημένο ηθοποιό, του οποίου η δημοφιλία εκτοξεύθηκε μετά τον Deadpool, ωστόσο είναι και ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας. Κάτι το οποίο απέδειξε πρόσφατα όταν όντας ιδιοκτήτης της Aviation Gin την πούλησε για $610 εκατομμύρια, οπότε είναι και πάρα πολύ πλούσιος μετά από αυτό. Επίσης, είναι ιδιοκτήτης μιας μικρής εταιρίας παρόχου κινητής τηλεφωνίας της Mint Mobile. 

Επειδή αυτόν τον καιρό λανσάρει ένα νέο συνδρομητικό πακέτο, ο Reynolds έβαλε τα μεγάλα μέσα και τη δημοφιλία του με σκοπό να το διαφημίσει με τον πιο viral τρόπο. Έτσι, έβγαλε από τη σύνταξη τον -επίσης Καναδό- θρυλικό κωμικό Rick Moranis που στην δεκαετία των '80s και '90s μεσουρανούσε για να συμμετέχει στο διαφημιστικό σποτ της Mint Mobile.  

Εδώ και δεκαετίες ο Moranis απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας και θα τον θυμάστε από μερικές από τις πιο σπαρταριστές κωμωδίες όπως το "Honey, I Shrunk the Kids" (Αγάπη μου, Συρρίκνωσα τα παιδιά, 1989), "Το Μαγαζάκι του Τρόμου" (1986), την παρωδία του Star Wars, "Spaceballs" (1987), ενώ έπαιξε και στις ταινίες "Ghostbusters". 

Επίσης, έχει υπογράψει για να πραγματοποιήσει την κανονική του επιστροφή στην ενεργό δράση με το sequel/reboot του "Αγάπη μου, συρρίκνωσα τα παιδιά" με τίτλο "Shrunk" που θα έρθει στο Disney+ και τους κινηματογράφους.