To remake του "Rebecca” έρχεται στο Netflix με τους Armie Hammer και Lily Collins (ΒΙΝΤΕΟ)

Η πρεμιέρα της ταινίας έχει δρομολογηθεί για τον Οκτώβριο
09 Σεπτεμβρίου 2020 09:48
To remake του "Rebecca” έρχεται στο Netflix με τους Armie Hammer και Lily Collins (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο trailer από το δράμα μυστηρίου, “Rebecca” που έχει σκηνοθετήσει ο Ben Wheatley και έγραψε η Jane Goldman εμπνευσμένος από το μυθιστόρημα της Daphne Du Maurier. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, πρόκειται για remake του βραβευμένου με Όσκαρ φιλμ του 1940 δια χειρός Alfred Hitchcock.

Στην υπόθεση βλέπουμε μια νεαρή νιόπαντρη κοπέλα που μετακομίζει στην οικογενειακή έπαυλη του άντρα της, όπου παλεύει να ξεφύγει από τη σκιά της συγχωρεμένης πρώην γυναίκας του, της Rebecca, που θέλει-δε θέλει το πνεύμα της ζει και βασιλεύει ακόμη στο σπίτι του, μετά το θάνατό της. Η μοντέρνα ματιά στο μυθιστόρημα της Daphne Du Maurier έρχεται στο Netflix με πρωταγωνιστές τους Armie Hammer, Lily James και Kristin Scott Thomas.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το soundtrack της ταινίας έχει αναλάβει ο Clint Mansell, τον οποίο θα γνωρίζεται από τις μουσικές των ταινιών του Darren Aronofsky (Requiem for a Dream, The Fountain, Black Swan). Αυτή είναι η νέα αφίσα της ταινίας:

Το Rebecca θα φτάσει στις 21 Οκτωβρίου αποκλειστικά στο Netflix. Δείτε το επίσημο trailer με ελληνικούς υπότιτλους μέσα από τον player παρακάτω.