Το Borat 2 είναι γεγονός – Ο εμβληματικός χαρακτήρας του Sacha Baron Cohen επιστρέφει (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί κάτω από άκρα μυστικότητα
09 Σεπτεμβρίου 2020 08:37
Το Borat 2 είναι γεγονός – Ο εμβληματικός χαρακτήρας του Sacha Baron Cohen επιστρέφει (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία από τις πιο «τρελές» κωμωδίες του 2006 ήταν χωρίς αμφιβολία το Borat του Sacha Baron Cohen που εκτός του Golden Globe που κατέκτησε, ήταν προτεινόμενο και για ένα Oscar. Τώρα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Collider, το sequel του αρχικού φιλμ είναι καθ’ οδόν και εκτός από αυτό, έχουν ήδη ολοκληρωθεί τα γυρίσματα κάτω από άκρα μυστικότητα.

Συγκεκριμένα, στην 2η ταινία θα δούμε νέες ξεκαρδιστικές περιπέτειες από τη ζωή του Borat που κατά πάσα πιθανότητα θα λαμβάνουν χώρα στο Λος Άντζελες, αφού τα γυρίσματα όπως θα δείτε και εσείς στο clip παρακάτω ολοκληρώθηκαν ήδη. Μάλιστα, ορισμένοι πιστεύουν ότι θα κυκλοφορήσει πριν από τις αμερικανικές εκλογές σε μια προσπάθεια προσέγγισης του νεανικού κοινού.

Στην υπόθεση της πρώτης ταινίας είδαμε τη ζωή του Borat, ενός δημοσιογράφου που ταξιδεύει από το Καζακστάν στις ΗΠΑ προκειμένου να γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του μπλέκεται σε τραγελαφικές καταστάσεις προσπαθώντας να «πιάσει» την αμερικανική κουλτούρα.

Μέχρι στιγμής δε γνωστοποιήθηκε πότε θα καταφθάσει στη χώρα μας, αλλά ούτε αν θα προβληθεί από κάποια streaming υπηρεσία. Εκτός από αυτό, δεν αποκαλύφθηκε ποια εταιρία χρηματοδότησε το project, καθώς ούτε αν θα ονομάζεται σκέτο “Borat 2” ή θα έχει άλλον τίτλο.

Μετά το Borat που ξεπέρασε τα $262 στο παγκόσμιο box office, ο Cohen έπαιξε στα “Bruno” και “The Dictator”, ενώ τελευταία τον είδαμε και στην παρωδία “Who is America?”. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό clip από τα γυρίσματα του "Borat 2".