Δείτε το teaser για το DUNE μια μέρα πριν το κανονικό trailer

"Ο φόβος είναι αυτός που σκοτώνει το μυαλό"
08 Σεπτεμβρίου 2020 19:43
Δείτε το teaser για το DUNE μια μέρα πριν το κανονικό trailer

Η Warner Bros. Pictures μαζί με την Legendary Pictures έδωσαν στην δημοσιότητα ένα teaser για το DUNE που μας προετοιμάζει για την έλευση του κανονικού πρώτου trailer του remake του Denis Villeneuve. Σε αυτό θα πάρετε μια πρώτη γεύση από το score που έχει ετοιμάσει ο Hans Zimmer για την ταινία και ναι, ακούγεται επικό, ενώ ο πρωταγωνιστής της, Timothee Chalamet λέει πώς "ο φόβος είναι αυτός που σκοτώνει το μυαλό". 

Ο Chalamet υποδύεται τον πρωταγωνιστή Paul Atreides και εκτός αυτού, συμμετέχει ένα υπέρλαμπρο cast ηθοποιών με τους: Rebecca Ferguson (Lady Jessica Atreides), Oscar Isaac (Duke Leto Atreides), Josh Brolin (Gurney Halleck), Stellan Skarsgard, Dave Bautista, Stephen McKinley Henderson, Zendaya (Chani), Chang Chen, Sharon Duncan-Brewster, Charlotte Rampling, Jason Momoa (Duncan Idaho) και ο Javier Bardem

To επίσημο πρώτο trailer θα δημοσιευτεί αύριο Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου στις 19:00 η ώρα Ελλάδος για αυτό μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com. 

Το DUNE αναμένεται να προβληθεί στους κινηματογράφους (καλώς εχόντων των πραγμάτων λόγω κορωνοϊού) στις 18 Δεκεμβρίου 2020.