Ο Nolan θέλει τον John David Washington ως Green Lantern (ΒΙΝΤΕΟ)

Όμως για τον σκηνοθέτη του TENET το κεφάλαιο "DC" έχει κλείσει
05 Σεπτεμβρίου 2020 11:24
Ο Nolan θέλει τον John David Washington ως Green Lantern (ΒΙΝΤΕΟ)

Το άστρο του John David Washington λάμπει τα τελευταία χρόνια στο Χόλιγουντ και μετά τον ρόλο του στο βραβευμένο με Όσκαρ, BlackKklansman, έχει ανεβάσει κατακόρυφα της μετοχές του. Για αυτό άλλωστε είναι και ο πρωταγωνιστής στη νέα ταινία του Christopher Nolan, το TENET. Το ταλέντο του John David εγκωμίασε ξανά ο Nolan, ο οποίος θα ήθελε να τον δει να υποδύεται τον Green Lantern. 

Συγκεκριμένα, σε μια συνέντευξη που παραχώρησαν οι δυό τους στο πλαίσιο της προώθησης της ταινίας, το Geeks of Color ρώτησε τον Washington εάν θα τον ενδιέφερε να παίξει τον Green Lantern. O John David έριξε το μπαλάκι απευθείας στον Christopher Nolan ο οποίος είπε χαρακτηριστικά:

Νομίζω πως οι μέρες μου στην DC έχουν τελειώσει αλλά (ο David) θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή. 

Την ερώτηση φυσικά προκάλεσε το εικαστικό που είχε κάνει ο γνωστός καλλιτέχνης, BossLogic, στο Twitter πριν από μερικούς μήνες όταν και με τα μαγικά του στο Photoshop μεταμόρφωσε τον Washington στον John Stewart. 

Άλλωστε είναι γνωστό πως η DC ετοιμάζει μια τηλεοπτική σειρά για τον Green Lantern για λογαριασμό του HBO Max, ενώ και το κινηματογραφικό σύμπαν έχει στα σκαριά του μια "Green Lantern Corps" ταινία, με στόχο να διαγράψουν από τη μνήμη την ταινία του 2011 με τον Ryan Reynolds, η οποία πλέον έχει καταντήσει αστείο μέχρι και στο Deadpool. 

Δύο είναι επομένως τα συμπεράσματα από αυτή τη δήλωση. Το πρώτο πως ο Nolan επιβεβαίωσε για πολλοστή φορά πως το κεφάλαιο "DC" έκλεισε για αυτόν πλέον, και το δεύτερο, πώς θα του πήγαινε του Washington ο ρόλος του Green Lantern. Εσείς τι πιστεύετε;