Ο Jim Parsons παίζει με τη ψυχή του στο trailer του "The Boys in the Band" στο Netflix

Το πολυβραβευμένο θεατρικό του Broadway γίνεται ταινία
03 Σεπτεμβρίου 2020 09:12
Ο Jim Parsons παίζει με τη ψυχή του στο trailer του "The Boys in the Band" στο Netflix

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο trailer για το The Boys in the Band που βασίζεται στην ομώνυμη και βραβευμένη με Tony παράσταση του Broadway, η οποία σημάδεψε μια ολόκληρη γενιά από τότε που προβλήθηκε. Την κινηματογραφική του βερσιόν σκηνοθετεί ο Joe Mantello σε σενάριο των Mart Crowley και Ned Martel, ενώ πρωταγωνιστεί ένα ανσάμπλ καστ ηθοποιών με τον Jim Parsons (Sheldon του The Big Bang Theory) και τον Zachary Quinto (Star Trek, American Horror Story) να αποτελούν τα δύο μεγαλύτερα αστέρια. 

Η ιστορία του φιλμ ακολουθεί εννέα ομοφυλόφιλους άνδρες που μαζεύονται σε ένα πάρτι γενεθλίων στη Νέα Υόρκη του 1968. Εκεί όπου θα ανακαλύψουν πως τα ποτά και τα γέλια θα κοπούν απότομα, όταν ένας χαρακτήρας από το παρελθόν του οικοδεσπότη θα φέρει τα πάνω-κάτω.

Αυτή είναι μια ακόμη παραγωγή με την υπογραφή του Ryan Murphy (δημιουργού του American Horror Story) στην παραγωγή μετά τη μίνι σειρά "Hollywood" όπου πάλι ο Parsons πρωταγωνίστησε, αλλά και το πολυαναμενόμενο "Ratched" με την Sarah Paulson

Επίσης το ανσάμπλ καστ συμπληρώνουν οι: Matt Bomer, Andrew Rannells, Charlie Carver, Robin de Jesús, Brian Hutchison, Michael Benjamin Washington, και Tuc Watkins.

Το The Boys in the Band θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά στο Netflix