Στα σκαριά το Spenser Confidential 2 με το αχώριστο δίδυμο Mark Wahlberg και Peter Berg

Συνεχίζει απρόσκοπτα τη συνεργασία του ο σκηνοθέτης με τον διάσημο αστέρα
03 Σεπτεμβρίου 2020 08:53
Στα σκαριά το Spenser Confidential 2 με το αχώριστο δίδυμο Mark Wahlberg και Peter Berg

Εδώ και μια επταετία ο Peter Berg με τον Mark Wahlberg είναι πρακτικά ένα αχώριστο δίδυμο σκηνοθέτη-πρωταγωνιστή που γεννά συνεχώς ταινίες είτε δράσης είτε δραματικές. Η πιο πρόσφατη συνεργασία τους ήταν το Spenser Confidential στο Netflix που έκανε ντεμπούτο τον περασμένο Μάρτιο. Εκεί όπου ο Wahlberg συμπρωταγωνίστησε πλάι στους Winston Duke, Alan Arkin, Iliza Shlesinger, Marc Maron και Post Malone

Σε μια συνέντευξη που παραχώρησαν οι δυο τους στο Collider ανακοίνωσαν και επίσημα πως το sequel της ταινίας βρίσκεται κανονικά στα σκαριά, με τον Berg ειδικά να λέει:

Ο Brian Helgeland που έγραψε το σενάριο της πρώτης ταινίας, μόλις παρέδωσε το πρώτο draft την περασμένη εβδομάδα. Επομένως, θα κάνουμε στα σίγουρα το Spenser Confidential 2, απλώς προσπαθούμε να βρούμε τις ημερομηνίες.

Τα νέα δεν σταμάτησαν εκεί, διότι ο Berg ανέφερε και πότε περίπου θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα, τοποθετώντας ιδανικά την ημερομηνία μεταξύ "προς τα τέλη του 2021 ή στις αρχές του 2022" και αυτό διότι ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι σου ξημερώνει η κατάσταση με την πανδημία. 

Αστειευόμενος για την στενή συνεργασία τους αυτά τα χρόνια είπε:

"Ο Mark είναι στη Γερμανία και γυρίζει μια ταινία τώρα. Εγώ θα κάνω κάτι άλλο πριν το Spenser Confidential 2 αλλά σίγουρα θα γίνει το sequel. Είμαι σίγουρος πλέον πως ο Mark και εγώ θα είμαστε 80-90 ετών και θα κάνουμε ακόμα ταινίες. Λατρεύουμε να δουλεύουμε μαζί."

Αυτή η ταινία που γυρίζει στη Γερμανία ο Wahlberg είναι το UNCHARTED με τον Tom Holland, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Collider. 

Για την ιστορία, η συνεργασία του διδύμου αυτού ξεκίνησε το 2013 με το Lone Survivor και έπειτα συνεχίστηκε με τα Deepwater Horizon και Patriots Day (2016) και το Mile 22 (2018).