Το νέο trailer του POSSESSOR είναι ένας τεχνολογικός εφιάλτης με τους Sean Bean και Jennifer Jason Leigh

O Brandon Cronenberg σε ένα μοναδικό αιματηρό horror φιλμ
02 Σεπτεμβρίου 2020 09:00
Το νέο trailer του POSSESSOR είναι ένας τεχνολογικός εφιάλτης με τους Sean Bean και Jennifer Jason Leigh

Μετά τη δυστοπία του "Antiviral" του 2013, ο Brandon Cronenberg επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια με μια νέα ολόδική του body horror ταινία. Έτσι το νέο trailer για το Possessor δόθηκε στη δημοσιότητα από την NEON και αποκαλύπτεται περαιτέρω ο ζοφερός τεχνολογικός εφιάλτης που ετοιμάζει ο γιος του πασίγνωστου πρωτοπόρου σκηνοθέτη ταινιών τρόμου, David Cronenberg, και σκηνοθέτη του "The Fly". 

Εδώ πρωταγωνιστεί η Andrea Riseborough στο ρόλο της Tasya Vos, μιας εκτελέστριας που με τη χρήση ενος βιοεμφυτεύματος μπορεί να καταλαμβάνει τα σώματα των ανθρώπων για να φέρει εις πέρας τις αποστολές της. Μια αποστολή που αναλαμβάνει όμως την εμβυθίζει ολοένα και περισσότερο ώσπου παγιδεύεται σε ένα αρρωστημένο μυαλό που απειλεί να την εξολοθρεύσει. 

Δύο γνωστά ονόματα παίζουν στο φιλμ αυτό και είναι οι Jennifer Jason Leigh (The Hateful Eight) και Sean Bean (Game of Thrones, Lord of the Rings), ενώ συμπρωταγωνιστούν οι: Christopher Abbott, Rossif Sutherland, Tuppence Middleton.

Δείτε και τη νέα αφίσα της ταινίας:

Το Possessor πλέον απέκτησε ημερομηνία κυκλοφορίας και θα προβληθεί σε επιλεγμένες αίθουσες και drive-in σινεμά στις 9 Οκτωβρίου.