O Deadpool συμφωνεί με την άποψη του Scorsese για τις ταινίες της Marvel

Κυρίως γιατί έχουν μια μεγάλη και προφανή έλλειψη
01 Σεπτεμβρίου 2020 12:34
O Deadpool συμφωνεί με την άποψη του Scorsese για τις ταινίες της Marvel

Τον Οκτώβριο του 2019 το σχόλιο του θρυλικού σκηνοθέτη Martin Scorsese για τις ταινίες της Marvel -και αυτού του είδους γενικότερα- ξέσπασε ένα debate-φωτιά που επεκτάθηκε μέχρι και τα υψηλά κλιμάκια της Disney, ενώ και το ίντερνετ δεν έλειψε να ρίχνει λάδι στη φωτιά. Αναφερόμαστε στο περίφημο "Οι ταινίες της Marvel δεν είναι κινηματογράφος αλλά λούνα παρκ" του Scorsese αλλά και στο σχόλιο του Francis Ford Coppola, σκηνοθέτη του "The Godfather".  

Από τη συζήτηση δεν έλειψε φυσικά το ίδιο το αφεντικό της Disney, Bob Iger, που αποκάλεσε ασεβείς τις δηλώσεις αυτές, επίσης, είχε σχολιάσει ο ιθύνων νους του MCU, Kevin Feige, αλλά και ο Robert Downey Jr. Μάλιστα και η κόρη του σκηνοθέτη του "The Irishman" κατάφερε να τρολλάρει τον μπαμπά της με έναν μοναδικό τρόπο τα περασμένα Χριστούγεννα.  Τελικά, το debate φαίνεται να έληξε σιωπηλά καθώς είχε κανονιστεί συνάντηση μεταξύ του Iger και του Scorsese για να μιλήσουν για το θέμα αυτό, χωρίς ωστόσο να δίνεται περαιτέρω διάσταση. 

Να αναζωπυρώσει αυτή την "κόντρα" επιχείρησε ο Ryan Reynolds που βρέθηκε να συμφωνεί δημοσίως κιόλας με την άποψη του Martin Scorsese. Το Entertainment Weekly θέλησε να αποσπάσει ένα σχόλιο από τον Reynolds σχετικά με το μέλλον των X-Men ταινιών αλλά και του Deadpool στο MCU, με τον ίδιο να απαντάει:

Συμφωνώ με τον Martin Scorsese και τον Francis Ford Coppola πώς οι ταινίες της Marvel υποφέρουν από μια παντελής έλλειψη του Deadpool

Ναι, ο Reynolds προφανώς και τρόλαρε με τον δικό του τρόπο δίνοντας απάντηση "in-character" ως Deadpool. Αστειεύτηκε με το όλο θέμα τόσο ενός Deadpool 3 ή κάποιας εμφάνισής του στο MCU, η οποία όπως έχει το πρόγραμμα του Phase 4 δεν προβλέπεται, όσο και του φλέγοντος debate για τις ταινίες της Marvel. 

Θα πρέπει, με τη σειρά μας, να συμφωνήσουμε με τα λεγόμενα του Reynolds για την έλλειψη του Merc with a Mouth. Όσο να 'ναι μας έχει λείψει.