Η οικογένεια της Marvel και το Hollywood αποχαιρετούν τον Chadwick Boseman

Θρήνος σε όλον τον κόσμο για τον ηθοποιό και σύμβολο εκατομμυρίων ανθρώπων
29 Αυγούστου 2020 12:30
Η οικογένεια της Marvel και το Hollywood αποχαιρετούν τον Chadwick Boseman

Η είδηση του χαμού του Chadwick Boseman σε ηλικία μόλις 43 ετών, σήμερα το πρωί σόκαρε ολόκληρο τον κόσμο και ακόμη παραπάνω, όταν γνωστοποιήθηκε πως όλον αυτόν τον καιρό πάλευε με τον καρκίνο. Ενσάρκωσε, λοιπόν, έναν σούπερ ήρωα μπροστά στην οθόνη και έγινε το σύμβολο, το κουράγιο και το παράδειγμα για εκατομμύρια κόσμο και παιδιά, ενώ πίσω από τις κάμερες, ήταν ένας ήρωας της πραγματικής ζωής καθώς έδινε την δική του προσωπική μάχη. 

Οι συνάδελφοί του, κυρίως από την οικογένεια της Marvel από όπου και γιγαντώθηκε η φήμη του, αλλά και από όλο το Hollywood, μέσα από τα social media έσπευσαν να τον αποχαιρετήσουν. Ο καθένας και η καθεμιά με τον δικό τους τρόπο. 

Η Angela Bassett, που υποδύθηκε την μητέρα του T'Challa στο Black Panther, έκανε ένα συγκινητικό post για τη γνωριμία που είχαν:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“It was meant to be for Chadwick and me to be connected, for us to be family. But what many don’t know is our story began long before his historic turn as Black Panther. During the premiere party for Black Panther, Chadwick reminded me of something. He whispered that when I received my honorary degree from Howard University, his alma mater, he was the student assigned to escort me that day. And here we were, years later as friends and colleagues, enjoying the most glorious night ever! We’d spent weeks prepping, working, sitting next to each other every morning in makeup chairs, preparing for the day together as mother and son. I am honored that we enjoyed that full circle experience. This young man’s dedication was awe-inspiring, his smile contagious, his talent unreal. So I pay tribute to a beautiful spirit, a consummate artist, a soulful brother...”thou aren’t not dead but flown afar...”. All you possessed, Chadwick, you freely gave. Rest now, sweet prince.” #WakandaForever

A post shared by Angela Bassett (@im.angelabassett) on Aug 28, 2020 at 8:43pm PDT

Ο επίσημος λογαριασμός της Marvel Studios στην σχετική ανάρτηση του θανάτου του Boseman:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Our hearts are broken and our thoughts are with Chadwick Boseman’s family. Your legacy will live on forever. Rest In Peace.

A post shared by Marvel Studios (@marvelstudios) on Aug 28, 2020 at 8:06pm PDT

O Sterling K. Brown που υποδύθηκε τον θείο του επί της οθόνη στο Black Panther είχε να πει τα εξής:

Ο Mark Ruffalo που υποδύεται τον Hulk είπε:

Το μόνο που έχω να πω είναι πως οι μαζεμένες τραγωδίες που ζήσαμε αυτόν τον χρόνο, έγιναν ακόμη πιο εμφανείς με τον χαμό του Chadwick Boseman. Ένας φοβερός άνδρας και ένα συγκλονιστικό ταλέντο. Αδερφέ ήσουν ένας από τους "μεγάλους" και το μεγαλείο σου ήταν μόνο η αρχή. Ο Θεός να σε αγαπάει. Αναπαύσου εν ειρήνη, Βασιλιά. 

Η Brie Larson, που έπαιξαν μαζί στο Avengers: Endgame: 

O πρόεδρος και επικεφαλής της Walt Disney, Bob Iger, είπε το δικό του αντίο:

Ο Don Cheadle, που υποδύεται τον War Machine και συμπρωταγωνίστησε στο πλάι του ηθοποιού: 

Και ο σύμμαχός του επί της οθόνης, ο Captain America, κοινώς Chris Evans εξέφρασε τον πόνο του, λέγοντας:

Είμαι βαθύτατα συντετριμμένος. Είναι πέρα για πέρα αποκαρδιωτικό. Ο Chadwick ήταν ιδιαίτερος και αυθεντικός. Ένας πραγματικά αφοσιωμένος στην τέχνη του και περίεργος να μάθει περισσότερα, καλλιτέχνης. Είχε τόσο πολύ δουλειά ακόμη να κάνει. Θα είμαι για πάντα ευγνώμον για την φιλία μας.

Από την πλευρά του ο "Thor", Chris Hemsworth, δεν μπορούσε να πιστέψει τα τραγικά νέα και αποχαιρέτησε τον συνάδελφο και φίλο του:

Θα μου λείψεις φίλε μου. Μου ράγισες την καρδιά. Ήσουν ένας από τους πιο ευγενικούς και αυθεντικούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Στέλνω την αγάπη και την στήριξή μου στην οικογένειά σου. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gonna miss you mate. Absolutely heartbreaking. One of the kindest most genuine people I’ve met. Sending love and support to all the family xo RIP @chadwickboseman

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth) on Aug 28, 2020 at 8:40pm PDT

Και ο Samuel L. Jackson μέσα από το Twitter του είπε το αντίο του:

O Ryan Reynolds, που υποδύεται τον Deadpool:

Άνθρωποι του Hollywood επίσης από το ευρύτερο στερέωμα, όπως ο σκηνοθέτης Jordan Peele, η Nia DaCosta, η Ava DuVernay, αλλά και ο Barry Jenkins

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Peace King... Thank you for your extraordinary work, your exemplary character and leadership. Love you Brother. 🤲🏿

A post shared by Mahershala Ali (@mahershalaali) on Aug 28, 2020 at 8:25pm PDT

 

 

Η Ακαδημία τον αποχαιρέτησε επίσης με μια λιτή ανάρτηση:

Άνθρωποι και από το πολιτικό στερέωμα, όπως ο υποψήφιος Πρόεδρος των ΗΠΑ, Joe Biden, αλλά και ο πρώην Πρόεδρος, Barack Obama.