Κλείνουν αεροπορικά εισιτήρια για να δουν το TENET νωρίτερα

Τρεις ώρες ταξίδι και εισιτήριο $220 για μία ταινία, θα το κάνατε;
28 Αυγούστου 2020 13:57
Κλείνουν αεροπορικά εισιτήρια για να δουν το TENET νωρίτερα

Το TENET, η νέα υπερπαραγωγή του Christopher Nolan πέρασε από «σαράντα κύματα» λόγω της πανδημίας, με την πρεμιέρα στους κινηματογράφους να λαμβάνει ουκ ολίγες φορές αναβολή. Πλέον, το νέο φιλμ του διάσημου σκηνοθέτη παίζεται σε επιλεγμένα σινεμά παγκοσμίως (Διαβάστε την άποψή μας εδώ) και όπως έγινε γνωστό από το Variety, πολλοί είναι αυτοί που κλείνουν αεροπορικά εισιτήρια για να παρακολουθήσουν την ταινία, αφού στα δικά τους μέρη οι αίθουσες παραμένουν κλειστές.

Ένας από αυτούς είναι ο Tyler Tompkins, ο οποίος ζει στο Los Angeles και έκλεισε τρίωρη πτήση για το Austin των $220 για την 1η του Σεπτεμβρίου. Το σχέδιό του; Να προσγειωθεί στην πολιτεία Lone Star, όπου έχουν ανοίξει τα σινεμά, να κάνει κράτηση μέσα από το AMC Barton Creek Square και να παρακολουθήσει το φιλμ του Nolan όχι μία, αλλά δύο φορές και να επιστρέψει απευθείας σπίτι.

Θα δω την ταινία ακριβώς τρεις ώρες μετά την προσγείωσή μου. Αυτός είναι ο σκοπός του ταξιδιού. Οι φίλοι μου πιστεύουν ότι είμαι τρελός που ταξιδεύω σε ολόκληρη τη χώρα για να δω μια ταινία, αλλά εγώ θέλω να υποστηρίξω αυτή την ταινία και θα κάνω τα πάντα για να τη δω.

Παρόλο που το 65% των κινηματογράφων έχουν ανοίξει ξανά τις πόρτες τους, σύμφωνα με το Gower Street Analytics, ορισμένοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν το TENET σε 70MM IMAX αίθουσες, με τους Αμερικανούς σε μερικές πολιτείες (που είναι κλειστά τα σινεμά) να ταξιδεύουν σε ολόκληρη την Αμερική για να προλάβουν και να δουν πρώτοι την ταινία.

Ακόμη ένας φανατικός του Nolan που ήθελε να κρατήσει την ανωνυμία του, είπε στο Variety ότι έκλεισε πτήση από το Los Angeles για να παρακολουθήσει το TENET και παρομοίασε αυτόν το σκοπό σαν τους φανατικούς των Star Wars, που ξημεροβραδιάζονται έξω από καταστήματα για να προλάβουν ένα εισιτήριο ή τους iPhone χρήστες που περιμένουν σε ατελείωτες ουρές για να αγοράσουν το καινούργιο τηλέφωνο της Apple.

Και εκείνος, λοιπόν, θέλει να δει το νέο φιλμ του Nolan σε IMAX προβολή στα Megaplex της Utah και κατάφερε να κλείσει αεροπορικά εισιτήρια σε πολύ χαμηλή τιμή για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, παίρνοντας μάλιστα και ρεπό τη Δευτέρα 31 Αυγούστου ώστε να την παρακολουθήσει και να γυρίζει εγκαίρως.

Εσείς θα μπαίνατε σε τέτοιον κόπο για να δείτε μια ταινία; Και αν έχετε κάνει κάτι παρόμοιο πείτε μας στα σχόλια.