Το πρώτο trailer του "Babysitter: Killer Queen" είναι εδώ σε όλο του το ματωμένο μεγαλείο

Το sequel της b-movie horror ταινίας έρχεται
28 Αυγούστου 2020 08:24
Το πρώτο trailer του "Babysitter: Killer Queen" είναι εδώ σε όλο του το ματωμένο μεγαλείο

Το Netflix μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας πρεμιέρας του, κυκλοφόρησε την πρώτη χορταστική ματιά στο The Babysitter 2 μέσα από το επίσημο trailer του. Στο sequel της b-movie horror κωμωδίας βρίσκουμε τον Cole δύο χρόνια αφότου επέζησε από την επίθεση της σατανικής αίρεσης με αρχηγό την πρώην babysitter του την Bee της Samara Weaving, η οποία προσπάθησε να τον θυσιάσει στον ίδιο τον διάβολο. 

Και πάλι στην σκηνοθετική καρέκλα κάθεται ο McG και στο cast συναντάμε την Bella Thorne, τον Robbie Amell καθώς και τους Andrew Bachelor, Hana Mae Lee, Emily Alyn Lind, Jenna Ortega, Leslie Bibb, Ken Marino, Chris Wylde, Carl McDowell, Juliocesar Chavez, Maximilian Acevedo, Jennifer Foster, και Helen Hong. 

Στο sequel ο Cole πλέον έχει γίνει ένας παρίας στην τοπική κοινωνία καθώς ο κόσμος τον θεωρεί τρελό όταν έφερε στο φως την ιστορία του. Όμως η γειτόνισσά του Melanie είναι η μόνη που τον πιστεύει. Ο Cole πείθεται να πάει σε ένα πάρτι σε μια κοντινή λίμνη και εκεί είναι όπου οι Allisson, Max, John και Sonya ανασταίνονται και τους δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία να εκπληρώσουν την αποστολή τους: να θυσιάσουν τον Cole. Πρέπει όμως να τα καταφέρουν μέσα σε λίγες ώρες αλλιώς θα επιστρέψουν και πάλι στον τάφο τους, ξεκινώντας ένα θανατηφόρο, αιματηρό και γεμάτο ευτράπελα κυνηγητό γάτας και ποντικιού. 

Ωστόσο, παρόλο που η Weaving έπαιξε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην πρώτη ταινία, δεν υπάρχει πουθενά στην επίσημη λίστα του cast, ενώ το trailer φαίνεται να υπαινίσσεται την επιστροφή της και επομένως να αποτελεί μια από τις εκπλήξεις της ταινίας.

Το The Babysitter: Killer Queen αναμένεται στις 10 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά στο Netflix.