Ο Ryan Reynolds θα πρωταγωνιστήσει στην κωμωδία “Upstate” του Netflix

Θα βοηθήσει στο σενάριο και την παραγωγή
26 Αυγούστου 2020 13:37
Ο Ryan Reynolds θα πρωταγωνιστήσει στην κωμωδία “Upstate” του Netflix

Ο διάσημος ηθοποιός, Ryan Reynolds, μετά το πολύ επιτυχημένο “6 Underground”, ετοιμάζεται να συνεργαστεί ξανά με το Netflix σε μία σπαρταριστή κωμωδία, ονόματι “Upstate”. Να σας υπενθυμίσουμε ότι τον αστέρα του Χόλιγουντ θα τον δείτε φέτος σε ακόμη μία ταινία, το “Free Guy”, το οποίο ήταν να έρθει στους κινηματογράφους τον Ιούλιο, αλλά μεταφέρθηκε για τον Δεκέμβριο λόγω της πανδημίας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Variety, ο Reynolds θα αναλάβει το σενάριο και θα πρωταγωνιστήσει στο εν λόγω project μαζί με τον John August, που είχαν συνεργαστεί ξανά στο “The Nines”, ένα φιλμ που δεν έλαβε την ανάλογη δημοσιότητα. Εκτός αυτών, ο “Deadpool” θα λειτουργήσει και ως εξωτερικός παραγωγός, ενώ μέχρι στιγμής δεν έγιναν γνωστές πληροφορίες για την πλοκή.

Τέλος, εκτός από το “Free Guy”, ο Reynolds θα πρωταγωνιστήσει και στο “The Hitman’s Wife’s Bodyguard", μια κωμωδία που αναμένεται να κάνει ποδαρικό στις αίθουσες τον Αύγουστο του 2021. Παράλληλα με αυτό, θα τον δούμε ξανά σε μια blockbuster παραγωγή του Netflix, πλάι στους Dwayne Johnson και Gal Gadot στο “Red Notice”.