Το trailer του The Batman σε 4Κ είναι άλλο πράγμα

Δείτε το trailer όπως δεν το έχετε ξαναδεί
25 Αυγούστου 2020 20:47
Το trailer του The Batman σε 4Κ είναι άλλο πράγμα

Μετά την τεράστια και ευρεία αποδοχή από τους fans και μη του Σκοτεινού Ιππότη που δέχθηκε το The Batman με τον Robert Pattinson, τα πράγματα για το κινηματογραφικό σύμπαν της DC μπαίνουν σε μια νέα εποχή. Από την ώρα που έκανε πρεμιέρα το πρώτο trailer του νέου Batman οι DC fans δεν χορταίνουν να το βλέπουν, όχι μόνο γιατί ήταν ένα φοβερά δομημένο trailer, σε μοντάζ και μουσική υπόκρουση, αλλά γιατί έκρυβε αρκετά easter eggs. 

Πάρτε για παράδειγμα τον Penguin του Colin Farrell, τον Riddler του Paul Dano και άλλα πολλά. Για εσάς που έχετε δει τόσες φορές το trailer στο YouTube η ποιότητα ήταν η στάνταρ που συναντάμε στα 1080p. Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Matt Reeves, φρόντισε να το δούμε στην καλύτερη δυνατή ποιότητα. 

Έτσι ανέβασε το trailer στον προσωπικό του λογαριασμό στο Vimeo σε ανάλυση και θα διαπιστώσετε πώς υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες στο trailer, όπως στην στολή του Batman αλλά και την απίθανη φωτογραφία του Greg Fraser. Ακόμη και εσείς που δεν έχετε 4Κ τηλεόραση ή οθόνη θα επωφεληθείτε από το μεγαλύτερο bitrate εάν επιλέξετε έστω την 1440p (2Κ) ανάλυση. 

Το The Batman θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Οκτώβριο του 2021.