Το Snyder Cut του Justice League αποκαλύπτεται - Δείτε τώρα το πρώτο trailer

Είδαμε τον Darkseid...αλληλούια
22 Αυγούστου 2020 20:10
Το Snyder Cut του Justice League αποκαλύπτεται - Δείτε τώρα το πρώτο trailer

Λίγο πριν την ώρα του φαίνεται πως βγήκε το πρώτο trailer του άκρως αναμενόμενου The Snyder Cut του Justice League. Μερικές ώρες πριν το πάνελ του, το trailer διέρρευσε και μπορείτε να το δείτε από τώρα, τουλάχιστον μέχρι να το ρίξουν ξανά οι της Warner Bros. και να δημοσιευθεί επίσημα.

Η πρώτη ματιά στο περίφημο "Snyder Cut" δίνει μια πλειάδα νέων σκηνών που σίγουρα θα γλυκάνουν τους fans της DC που περιμένουν να λυτρωθούν από αυτή τη νέα βερσιόν της ταινίας. Λυτρωτικό είναι και το theme που ντύνει το trailer καθώς παίζει το του "Hallelujah" του Leonard Cohen. 

Βλέπουμε σκηνές από τη νεκρανάσταση του Superman (Henry Cavill) και την μεταμόρφωση του σε "Black Suit" Superman, αρκετά από τα time travel ταξίδια του Barry Allen (Ezra Miller) που πιθανότατα να στήνουν την "Flashpoint" ταινία του, τον Darkseid αλλά και το ανανεωμένο look του Steppenwolf, και λίγο από το origin story του Cyborg (Ray Fisher). Το κερασάκι στην τούρτα βάζει ο Batman του Ben Affleck, που δίνει το σύνθημα στη Λεγεώνα "Δεν έχει πολεμήσει κάποιους σαν και εμάς. Όχι εμάς ενωμένους", μια σκηνή που θυμίζει το "Ό,τι χρειαστεί" του Captain America στο trailer του Avengers: Endgame.

Η κυκλοφορία του Justice League: The Snyder Cut θα γίνει μέσα στο 2021 αποκλειστικά στο HBO Max. Δείτε το trailer μέσα από τον player παρακάτω