Όλα γυρίζουν ανάποδα (;) στο τελευταίο επικό trailer του TENET

Όλα πηγαίνουν ανάποδα και θα αποκαλυφθούν στις 26 Αυγούστου
22 Αυγούστου 2020 11:10
Όλα γυρίζουν ανάποδα (;) στο τελευταίο επικό trailer του TENET

Το τελευταίο και πιο επικό trailer όλων δημοσίευσε η Warner Bros. για το άκρως αναμενόμενο TENET του Christopher Nolan. Εκεί όπου ο χρόνος πάει αντίστροφα πώς θα σώσουν τα πάντα από την ολοκληρωτική καταστροφή ενός Γ' Παγκοσμίου Πολέμου; Την απάντηση σε αυτό θα δώσει ο John David Washington ως ο "Protagonist" της νέας blockbuster περιπέτειας που θα παίξει τον χρόνο και τη ροή του στα δάχτυλα, αλλά και τα μυαλά μας ταυτόχρονα, όπως συμβαίνει σε κάθε ταινία του Noland δηλαδή. 

Και μπορεί το trailer να αποκαλύπτει αρκετά νέα σκηνικά, που για κάποιους μπορεί να θεωρηθούν spoiler, είναι τέτοια η φύση της ταινίας που και πάλι...δεν καταλαβαίνεις τι ακριβώς συμβαίνει.

Εκτός του Washington πρωταγωνιστούν οι: Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Dimple Kapadia, Aaron Taylor-Johnson, Clémence Poésy, Michael Caine και Kenneth Branagh.

Αξίζει να σημειώσουμε πως δύο εκδόσεις του ίδιου trailer έγιναν διαθέσιμες στο διαδίκτυο, στη μία παίζει το κομμάτι "The Plan" που έγραψε ο Travis Scott αποκλειστικά για την ταινία και στην άλλη, ντύνεται με το επιβλητικά synth soundtrack του Ludwig Goransson. Ποιο προτιμάτε από τα δύο;

Τo TENET αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 26 Αυγούστου και από τις 3 Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ.