Αυτό είναι το νέο λογότυπο του The Batman με τον Robert Pattinson (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μια νέα εποχή για τον Σκοτεινό Ιππότη ανατέλλει
20 Αυγούστου 2020 20:17
Αυτό είναι το νέο λογότυπο του The Batman με τον Robert Pattinson (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η marketing μηχανή της DC δίνει γκάζια της τελευταίες ώρες καθώς μετράμε αντίστροφα για το μεγάλο της event, το DC FanDome. Στο πλαίσιο αναζωπύρωσης του hype, ο Matt Reeves, σκηνοθέτης της νέας ταινίας του Batman δημοσίευσε το πρώτο εικαστικό και το λογότυπό της, που είναι αρκετό για να σημάνει μια νέα εποχή για τον Σκοτεινό Ιππότη. 

Την αποκάλυψη έκανε μέσα από το Twitter του, με ένα poster που αφήνει να εννοηθεί πόσο πιστός στο κόμικ του "World's Greatest Detective" θα είναι η νέα βερσιόν του Robert Pattinson στο The Batman

Το εικαστικό που επιμελήθηκε ο Jim Lee ενόψει του DC FanDome, δίνει μια κλεφτή ματιά στο πως θα είναι η στολή του Caped Crusader του Pattinson: 

Και το αρκετά κόμικ τύπου λογότυπο της ταινίας, που συνθέτει ένα βαρύ και πιστό στις πρώτες περιπέτειες του Bruce Wayne ως Batman: 

Επιπλέον, να σας ενημερώσουμε πως η ταινία του Matt Reeves αναμένεται να επανεκκινήσει τα γυρίσματά της μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου, όπως μαθαίνουμε από το Variety. Και αυτό διότι πριν το lockdown του Μαρτίου είχαν γίνει μόλις επτά εβδομάδες γυρισμάτων και αναγκαστικά λόγω της πανδημίας επήλθε η διακοπή τους. 

Στο The Batman αναμένεται να δούμε μια πλειάδα κακών, συμπεριλαμβανομένων της Zoe Kravitz ως Catwoman, τον Colin Farrell ως Penguin και τον Paul Dano ως Riddler, ενώ ο Jeffrey Wright και ο Andy Serkis θα ενσαρκώσουν τους Commissioner Jim Gordon και Alfred Pennyworth αντίστοιχα. 

Εκτός απροόπτου, το The Batman αναμένεται να προβληθεί στις σκοτεινές αίθουσες τον Οκτώβριο του 2021.