Πρόσωπο-έκπληξη θα σκηνοθετήσει το Spider-Woman

Αυτή θα είναι η επιλογή της Sony Pictures
20 Αυγούστου 2020 15:46
Πρόσωπο-έκπληξη θα σκηνοθετήσει το Spider-Woman

Ένα από τα πολλά projects που ετοιμάζει η Sony Pictures με τους χαρακτήρες της Marvel που κατέχει είναι αυτό της Spider-Woman. Και μπορεί να απέχει αρκετά χρόνια μέχρι να το δούμε στις οθόνες μας, όμως φαίνεται ότι έγινε ένα σημαντικό βήμα προς αυτή τη κατεύθυνση.

Το Deadline σε δικό του ρεπορτάζ αποκάλυψε πως η Sony διάλεξε την Olivia Wilde για να σκηνοθετήσει ένα επερχόμενο project μαζί με τη Marvel, στο οποίο θα πρωταγωνιστεί μια γυναίκα χαρακτήρας από το σύμπαν του Spider-Man. To deal, όπως αναφέρει, είναι κοντά στο να ολοκληρωθεί και λογικά θα έχει να κάνει με την Spider-Woman, ενώ θα αναλάβει η Wilde το σενάριο σε συνεργασία με την Katie Silberman.

Λίγο αργότερα, η ίδια η Wilde έκανε retweet την εν λόγω είδηση σχολιάζοντάς την, βάζοντας μόνο ένα emoji αράχνης. Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια δηλαδή:

Από κάτω η Sony με ένα emoji επιβεβαίωσε επίσης το γεγονός με τον δικό της τρόπο, ενώ και ο Hugh Laurie με τον οποίο συμπρωταγωνίστησαν στο "House M.D." την συνεχάρη για τη νέα της δουλειά:

Αυτή θα είναι η δεύτερη ταινία της Sony Pictures με Marvel θεματολογία μετά το Madame Web που θα σκηνοθετήσει η S.J. Clarkson.