Νέο teaser για το DC FanDome που ανεβάζει το hype - "Σπάει" σε δύο ημέρες το event (BINTEO)

Πώς θα χωριστούν τα panels
20 Αυγούστου 2020 13:05
Νέο teaser για το DC FanDome που ανεβάζει το hype - "Σπάει" σε δύο ημέρες το event (BINTEO)

Με ένα νέο teaser βίντεο η DC θέλησε να ανακοινώσει μερικές σημαντικές αλλαγές της τελευταίας στιγμής αλλά και να ανεβάσει το hype ενόψει του DC FanDome. Το ειδικό online event που μπορεί να παρακολουθήσει ο οποιοσδήποτε εντελώς δωρεάν, αλλάζει δομή και θα σπάσει σε δύο ημέρες τελικά. 

Στις 22 Αυγούστου, επομένως, θα λάβει χώρα το DC FanDome: Hall of Heroes, εκεί όπου θα λάβουν χώρα όπως όλα δείχνουν οι μεγάλες και τρανταχτές ανακοινώσεις της σχετικά με τις ταινίες και τα επερχόμενα βιντεοπαιχνίδια, καθώς επιβεβαιωμένα θα δούμε πρώτες ματιές στα Suicide Squad της Rocksteady και το νέο Batman παιχνίδι από τη WB Games Montreal. 

Μέσα από το teaser επιβεβαιώνεται ότι θα δούμε κάτι σχετικά με το Black Adam αφού θα εμφανιστεί ο Dwayne Johnson. Ίσως κάποιο teaser trailer ή στιγμιότυπα από το The Suicide Squad του James Gunn. Ένα νέο trailer για το Wonder Woman 1984, ένα sneak peek το The Batman με τον Rοbert Pattinson, καθώς ο σκηνοθέτης Matt Reeves θα παρευρεθεί στην παρουσίαση και νέα για το Snyder Cut του Justice League και το Shazam 2. Σαφώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν διάφορες εκπλήξεις, για αυτό μείνετε συντονισμένοι για όλα στο Unboxholics.com. 

Τώρα, η δεύτερη μέρα του event, με τίτλο DC FanDome: Explore the Multiverse θα διεξαχθεί το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου και θα εστιάζει στις τηλεοπτικές σειρές του σύμπαντος αλλά και στις animated ταινίες και σειρές που έρχονται. Έτσι, το τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο της DC θα κάνει πάρτι ξεχωριστά, χωρίς να μπερδευτούν τα φώτα της δημοσιότητας και χαθούν τυχόν ανακοινώσεις.