O Travis Scott ετοιμάζει τραγούδι για το Tenet και είναι "το τελευταίο κομμάτι του παζλ"

Είδε την ταινία κιόλας και είπε πως "είναι φωτιά!"
18 Αυγούστου 2020 20:17
O Travis Scott ετοιμάζει τραγούδι για το Tenet και είναι "το τελευταίο κομμάτι του παζλ"

Το TENET αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη blockbuster ταινία του 2020 όσο οι μέρες κοντεύουν για την πρεμιέρα της ταινίας και αποκαλύπτονται νέες πτυχές της. Ο διάσημος ράπερ, παραγωγός και καλλιτέχνης, Travis Scott ανακοίνωσε πως ηχογράφησε ένα νέο κομμάτι αποκλειστικά για τη νέα ταινία του Christopher Nolan.

Περισσότερο λάδι στη φωτιά αυτής της συνεργασίας ήρθαν να βάλουν τα εγκωμιαστικά λόγια με τα οποία ο σκηνοθέτης των Inception και Dunkirk μίλησε, φτάνοντας σε σημείο να το αποκαλέσει ως "το τελευταίο κομμάτι ενός παζλ που στήνεται εδώ και ένα χρόνο":

Η διορατικότητά του στους μουσικούς και αφηγηματικούς μηχανισμούς που είχαμε χτίσει εγώ και ο Ludwig Goransson κόλλησαν απευθείας με έναν ευφυέστατο τρόπο. Η φωνή του έγινε το τελευταίο κομμάτι ενός παζλ που στήνεται εδώ και έναν χρόνο. 

Είναι δύσκολο να έχουν ξαναειπωθεί τέτοια λόγια από έναν σκηνοθέτη για τη δουλειά του Travis Scott, αν και δεν χρειάζονται για να αποδείξουν το πόσο επιτυχημένος είναι, έχοντας μια ντουζίνα υποψηφιότητες στα Grammys και πάνω από 45 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων μόνο στις ΗΠΑ.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το soundtrack του Tenet ανέλαβε ο Ludwig Goransson των Black Panther και The Mandalorian, αντί για το συνήθη συνεργάτη του Nolan, τον Hans Zimmer. 

Η όλη αποκάλυψη αυτή έγινε μέσω ενός ειδικούς αφιερώματος στο GQ, με τον Scott μάλιστα να δίνει τις δικές του εντυπώσεις για το άκρως ανεμενόμενο φιλμ λέγοντας:

Δεν μπορώ καν να σας το εξηγήσω. Κυριολεκτικά θα πρέπει να το δείτε. Είναι φωτιά!

O ράπερ αποκάλυψε κιόλας πως εργάζεται πάνω στον διάδοχο του άλμπουμ "Astroworld" του 2018, κατά τη διάρκεια του lockdown, μαζί με τον συχνό συνεργάτη του, Kid Cudi. 

Το Tenet θα ξεκινήσει να προβάλλεται στην χώρα μας στις 26 Αυγούστου και σταδιακά στον υπόλοιπο κόσμο, όπως οι ΗΠΑ που θα το δουν από τις 4 Σεπτεμβρίου.