O Keanu Reeves επαινεί τα πρωτόκολλα ασφαλείας στο πλατό The Matrix 4 (ΒΙΝΤΕΟ)

O Laurence Fishburne αποκάλυψε πως δε θα συμμετέχει
18 Αυγούστου 2020 11:09
O Keanu Reeves επαινεί τα πρωτόκολλα ασφαλείας στο πλατό The Matrix 4 (ΒΙΝΤΕΟ)

H παραγωγή του The Matrix 4 ξεκίνησε τα γυρίσματά της εκ νέου αυτές τις μέρες, καθώς έχει εγκατασταθεί στο Βερολίνο όπου και συνεχίζονται. Ο πρωταγωνιστής της ταινίας, Keanu Reeves, παραχώρησε μια συνέντευξη στο γνωστό ενημερωτικό μέσο Associated Press για τις προφυλάξεις που έχει λάβει η παραγωγή του νέου Matrix και είναι ο λόγος που μπόρεσαν να προχωρήσουν τα γυρίσματα εν μέσω της πανδημίας. 

Επαίνεσε την παραγωγή, κιόλας, καθώς είναι τόσο καλά τα νέα μέτρα ασφαλείας που έχουν παρθεί που δεν τον αγχώνει καθόλου ο παράγοντας πανδημία. Είναι "πολύ ευγνώμον" που μπορεί και δουλεύει σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία και λέει μεταξύ άλλων:

Έχουν τεθεί σε εφαρμογή μερικά πολύ σκεπτόμενα και αποτελεσματικά μέτρα προστασίας και έτσι ο ρυθμός των γρυσιμάτω έχει επηρεαστεί στο ελάχιστο. Αν βρεθείς ποτέ σε μια κατάσταση που πρέπει να βρεις τη λύση και το "πώς θα το κάνουμε" οι άνθρωποι της show business είναι οι καλύτεροι σε αυτό. Είμαστε πολυμήχανοι, μπορούμε να φέρουμε εις πέρας τη δουλειά, να σκεφτούμε κάτι στο άψε-σβήσε...μέχρις ότου να πούμε "ας ξεκινήσει το σόου". Αυτό το πνεύμα έχουμε στο πλατό του Matrix. 

Παράλληλα, ένα ερώτημα που πλανάται για το νέο Matrix είναι εάν θα υπάρξει η επιστροφή του "Μορφέα", καθώς οι δύο βασικοί πρωταγωνιστές (Reeves και Carrie-Anne Moss) θα συμμετέχουν. Μιλώντας στο New York Magazine, ο Laurence Fishburne έδωσε απάντηση στο ερώτημα με λακωνικό τρόπο:

Δεν με έχουν καλέσει. Ίσως έτσι θα μπορέσω να γράψω κάποιο θεατρικό έργο. Τους εύχομαι τα καλύτερα και να βγει μια τέλεια ταινία. 

Έτσι επιβεβαίωσε πως δε θα συμμετέχει στο Matrix 4, λύνοντας τις όποιες απορίες είχαν οι fans. Το παρασκήνιο αυτής της απόφασης όμως δεν το γνωρίζουμε πλήρως. 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε σε βίντεο τη συνέντευξη του Reeves. 

Το The Matrix 4 αναμένεται -εκτός απροόπτου- να κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2022 στις κινηματογραφικές αίθουσες.