Η ταινία του Firewatch είναι ακόμα «ζωντανή» - Την παραγωγή ανέλαβε η Snoot Entertainment

Νέες πληροφορίες για τη μεταφορά του πονήματος της Campo Santo
18 Αυγούστου 2020 08:44
Η ταινία του Firewatch είναι ακόμα «ζωντανή» - Την παραγωγή ανέλαβε η Snoot Entertainment

Από το 2016 γνωρίζουμε ότι το στούντιο ανάπτυξης Campo Santo, το οποίο είναι υπεύθυνο για το Firewatch, ετοίμαζε μια ταινία βασισμένη στο πολυβραβευμένο παιχνίδι του. Παρόλο που είχε γίνει γνωστό αυτό το γεγονός, δεν είχαν αποκαλυφθεί περισσότερες πληροφορίες, με το project να μένει στον «πάγο».

Τώρα, σύμφωνα με δημοσίευμα του THR, το φιλμ του adventure παιχνιδιού βρίσκεται ακόμη στα σκαριά, με την Snoot Entertainment, που μεταξύ άλλων μας έχει χαρίσει το “Blindspotting “, να αναλαμβάνει τα ηνία της μεταφοράς στη μεγάλη οθόνη. Οι Jess Wu Calder και Keith Calder θα λειτουργήσουν ως παραγωγοί σε συνεργασία με τους Jake Rodkin και Sean Vanaman της Campo Santo.

Ο Jess Wu Calder μίλησε στο THR για την λατρεία του προς το Firewatch, λέγοντας ότι είναι ενθουσιασμένος που θα το φέρουν στη μεγάλη οθόνη.

Το Firewatch είναι ένα εκπληκτικό επίτευγμα, ένα όμορφο και σπαρακτικό έργο τέχνης. Είμαι χαρούμενος που ο Sean και ο Jake μάς άφησαν να «καταστρέψουμε» το τέλειο βιντεοπαιχνίδι τους, μετατρέποντάς το σε ταινία ή και τηλεοπτική σειρά.

Ο Vanaman της Campo Santo δήλωσε:

Ο Jess και ο Keith είναι σκληροπυρηνικοί και οραματιστές και παραγωγοί ταινιών, με άψογη γεύση στα videogames. Γνωρίζαμε από την πρώτη κιόλας συνομιλία μας ότι θα ήταν υπέροχοι συνεργάτες.

Για την ιστορία, η Campo Santo ήταν ένα ανεξάρτητο στούντιο που αποτελείται από πρώην μέλη της Telltale Games και είναι κυρίως γνωστή για τη δημιουργία του Firewatch, το οποίο λαμβάνει χώρα στο Wyoming το 1989, με τον παίκτη να παίρνει τον έλεγχο του Henry, ο οποίος δημιουργεί μια παράξενη και περίπλοκη σχέση με την Delilah. Μετά από κάποια παράξενα και ανησυχητικά γεγονότα, οι δυο τους θα πρέπει να ανακαλύψουν την αλήθεια. Για την ιστορία, πριν λίγο καιρό το στούντιο είχε αγοραστεί από τη Valve.