H Noomi Rapace θέλει να εκδικηθεί τον Joel Kinnaman στο "Secrets We Keep" (ΒΙΝΤΕΟ)

Στοιχειωμένη από την κακοποίηση του πολέμου ή κάτι άλλο;
17 Αυγούστου 2020 20:16
H Noomi Rapace θέλει να εκδικηθεί τον Joel Kinnaman στο "Secrets We Keep" (ΒΙΝΤΕΟ)

H Bleecker Street έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο trailer του The Secrets We Keep, του σκοτεινού δραματικού φιλμ σε σκηνοθεσία Yuval Adler (Bethlehem, The Operative). Σε αυτή πρωταγωνιστούν οι Noomi Rapace (Millenium trilogy, What Happened to Monday) μαζί με τον Joel Kinnaman (House of Cards, For All Mankind), οι οποίοι μάλιστα γνωρίζονται από πολύ παλιά, καθώς πήγαιναν μαζί σχολείο στη χώρα τους τη Σουηδία, όπως μαθαίνουμε από το ειδικό ειδικό αφιέρωμα του EW για την ταινία. 

Σύμφωνα με την πλοκή της ταινίας, μια ρουμάνα γυναίκα που ζει πλέον στις ΗΠΑ μετά το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου προσπαθεί να στρώσει τη ζωή της, μαζί με τον σύζυγό της (Chris Messina). Η ήρεμη ζωή της όμως διαταράσσεται όταν συναντά τυχαία έναν άνδρα που της ξυπνάει τις χειρότερες μνήμες της ζωής της: έναν στρατιώτη των Ναζί που την κακοποίησε εν μέσω του πολέμου. Αποφασίζει λοιπόν να τον απαγάγει και να πάρει την εκδίκησή της, όμως είναι έτσι όπως τα θυμάται ή όλα αυτά συμβαίνουν στο μυαλό της; 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές αποκλειστικές φωτογραφίες από το φιλμ:

Το The Secrets We Keep αναμένεται να κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες αίθουσες και όπου μπορεί να προβληθεί στις 16 Σεπτεμβρίου και ακριβώς ένα μήνα μετά θα γίνει διαθέσιμο μέσω VOD.