Με horror πινελιές θα έρθει το Aquaman 2

Αποκαλυπτικός ο σκηνοθέτης του sequel, James Wan
15 Αυγούστου 2020 12:08
Με horror πινελιές θα έρθει το Aquaman 2

Η Warner Bros. με τη DC μπορεί να ετοιμάζουν ένα horror spin-off του Aquaman, με τίτλο The Trench, αλλά φαίνεται πως η συγκεκριμένη σκηνή της ταινίας έχει επηρεάσει ευρύτερα το franchise. Ο James Wan που θα βρίσκεται το πολυαναμενόμενο DC FanDome event μίλησε σε ένα Q&A session, το οποίο δημοσίευσε η DC Comics στο Twitter και αναφέρθηκε στο sequel της ταινίας του.

Συγκεκριμένα ο σκηνοθέτης του Aquaman 2 αποκάλυψε πως η ταινία θα έχει horror πινελιές όπως έγινε με την περίφημη σκηνή των Trench:

Θα έλεγα πως ναι. Όπως στην πρώτη ταινία είχα βάλει την δική μου αίσθηση του horror, θα έλεγα πως υπάρχει ακόμα αυτό στην επόμενη ταινία. Νομίζω ότι είναι ένα σημαντικό μέρος του εαυτού μου και είναι κάτι που μου βγαίνει. Ειδικά όταν πρόκειται για μια ταινία όπως το Aquaman που λαμβάνει χώρα σε έναν υποθαλάσσιο κόσμο ο οποίος μπορεί να γίνει τρομακτικός. Επομένως, εντελώς φυσικά, η αγάπη μου για το είδος του τρόμου σημαίνει ότι γραπώνομαι από αυτές τις σκηνές και προσπαθώ να τις δώσω λίγη παραπάνω από τη δική μου "τρομακτική σαλτσα". 

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως ο Wan συγκαταλέγεται στους συνδημιουργούς του θρυλικού franchise ταινιών, Saw, αλλά έχει σκηνοθετήσει και τα Insidious και The Conjuring

Είναι πλέον σίγουρο πως θα μάθουμε περισσότερα για το Aquaman 2 και όλο το επερχόμενο lineup της DC στο FanDome στις 22 Αυγούστου.