Οι σκηνοθέτες του "Endgame" κάνουν tease το "Cherry" με τον Tom Holland (ΕΙΚΟΝΑ)

Το μοντάζ συνεχίζεται αλλά η ταινία ακόμη να βρει διανομέα
15 Αυγούστου 2020 11:00
Οι σκηνοθέτες του "Endgame" κάνουν tease το "Cherry" με τον Tom Holland (ΕΙΚΟΝΑ)

Οι Joe και Anthony Russo ετοιμάζουν την επόμενή τους ταινία μετά την παραγωγή του Extraction για το Netflix εδώ και καιρό. Ο λόγος για το "Cherry" με πρωταγωνιστή τον Tom Holland, ο οποίος θα ενσαρκώσει έναν ρόλο-πρόκληση για την νεαρή του καριέρα, θέλοντας να σπάσει το καλούπι του 'καλού παιδιού' του Peter Parker. 

Και αυτό διότι θα υποδυθεί έναν πρώην νοσηλευτή του αμερικάνικου στρατού, ο οποίος πάσχει από PTSD (μετατραυματικό στρες) και για να παλέψει με τον εθισμό του στα ναρκωτικά, καταλήγει να κλέβει τράπεζες. Να σημειώσουμε πως το φιλμ βασίζεται στο ομώνυμο αυτοβιογραφικό βιβλίο του Nico Walker. 

Συνεχίζοντας να κάνουν tease την ταινία τους, οι σκηνοθέτες του Avengers: Endgame ανήρτησαν μια νέα φωτογραφία στον Instagram λογαριασμό τους, από το μοντάζ του φιλμ, το οποίο πιθανότατα να φτάνει προς το τέλος του. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Cherry DI...

A post shared by The Russo Brothers (@therussobrothers) on Aug 13, 2020 at 9:50am PDT

Την τελευταία φορά που ανήρτησαν μια εικόνα από το μοντάζ του Cherry έδειχναν έναν...μεταμορφωμένο Holland που έδειχνε αρκετά απειλητικός. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Cherry Edit...

A post shared by The Russo Brothers (@therussobrothers) on Mar 4, 2020 at 10:03am PST

Δεν αποκλείεται επίσης η παραγωγή της ταινίας να έχει μειώσει τους ρυθμούς της λόγω της πανδημίας. Ωστόσο, το Cherry αν και έχει ανακοινωθεί εδώ και αρκετό καιρό, ακόμη να βρει κάποιον διανομέα ή πλατφόρμα, κάτι το οποίο πιθανότατα να μην αποτελεί θέμα για τους Russos.