Η Elisabeth Moss του “The Invisible Man” θα παίξει στο ψυχολογικό θρίλερ “Mrs. March”

Σε παραγωγή της Blumhouse Productions
13 Αυγούστου 2020 10:33
Η Elisabeth Moss του “The Invisible Man” θα παίξει στο ψυχολογικό θρίλερ “Mrs. March”

Η Elisabeth Moss δουλεύει σε διάφορα projects αυτό το διάστημα και μετά τη μεγάλη επιτυχία του “The Invisible Man” ετοιμάζεται για το νέο ψυχολογικό θρίλερ, Mrs. March. Το εν λόγω φιλμ έχει αναλάβει η Blumhouse, το οποίο είναι βασισμένο στη νουβέλα της Virginia Feito που θα κυκλοφορήσει του χρόνου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Deadline, η Moss εκτός από κεντρική πρωταγωνίστρια θα βρίσκεται και στην παραγωγή της ταινίας με την εταιρία της, Squalor Pictures. Στην υπόθεση θα δούμε την March που υποψιάζεται ότι το νέο μυθιστόρημα του αντιπαθητικού συζύγου της αναφέρεται σε εκείνη και βρίσκεται να «πρωταγωνιστεί» εκεί, χωρίς να το θέλει.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Feito γράφει το σενάριο της ταινίας και παράλληλα θα λειτουργεί ως εξωτερικός παραγωγός. Η Elisabeth Moss, μέσα από δήλωσή της, αναφέρει ότι διάβασε το μυθιστόρημα και μαγεύτηκε από την March, η οποία θα είναι μια περίπλοκή και συναρπαστική χαρακτήρας.

Τέλος, δε γνωρίζουμε πότε θα έρθει η ταινίας στους κινηματογράφους, οπότε για οτιδήποτε νεότερο μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.