Ο Jared Leto αποκάλυψε κατά λάθος τον τίτλο του Tron 3 στο Instagram του (ΕΙΚΟΝΕΣ)

"Πράσινο φως" από τη Disney για το sequel του Tron: Legacy
11 Αυγούστου 2020 14:36
Ο Jared Leto αποκάλυψε κατά λάθος τον τίτλο του Tron 3 στο Instagram του (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Τελικά, τα δημοσιεύματα πριν από έναν μήνα ακριβώς δεν έπεσαν έξω σχετικά με το sequel του Tron: Legacy. Πλέον, ο Jared Leto μέσα από τους social media λογαριασμούς του ανακοίνωσε και επίσημα το TRON 3, στο οποίο μάλιστα θα πρωταγωνιστεί ο ίδιος, μια είδηση που έρχεται ακριβώς 10 χρόνια από την κυκλοφορία του 'Legacy'. 

Από το ρεπορτάζ του Variety μαθαίνουμε ότι το νέο Tron δε θα σκηνοθετήσει ο Joseph Kosinski αλλά ο Garth Davis που είχε αναλάβει το οσκαρικό "Lion" του 2016 με τον Dev Patel και το "Mary Magdalene" του 2018 με τους Joaquin Phoenix και Rooney Mara. Ο Davis μάλιστα λέγεται ότι κυνηγούσε αυτό το project εδώ και καιρό, υπονοώντας πως ήδη είχε ένα όραμα για το πώς θα μεταφέρει τον κόσμο του Tron. 

Στην αρχική του ανακοίνωση όμως φαίνεται πως ο Leto υπέπεσε σε μια γκάφα όταν στην ανάρτησή του στο Instagram αποκάλυψε και τον επίσημο τίτλο της ταινίας, TRON: ARES, πριν την ώρα του. Μπορούμε να φανταστούμε τον πανικό που θα προκάλεσε στο marketing τμήμα της Disney.

Λίγο αργότερα το παραπάνω post εξαφανίστηκε και τη θέση του πήρε το παρακάτω στο Twitter, που απλώς αναφέρεται στην ταινία ως "TRON", με τον ηθοποιό να δηλώνει ενθουσιασμένος για την ευκαιρία αυτή, καθώς τόσο το βιντεοπαιχνίδι όσο και η ταινία σημάδεψαν την παιδική του ηλικία.

Αν δώσουμε βάση στα λόγια του Mitchell Lieb τότε για να προχώρησε το threequel του franchise, οι Daft Punk ίσως να είπαν το "ναι" για να αναλάβουν το soundtrack, καθώς ήταν από τους σημαντικότερους λόγους για τους ιθύνοντες της Disney, ώστε να πραγματοποιηθεί η η ταινία. 

Στο πρώτο Tron του 1982 πρωταγωνίστησε ο Jeff Bridges με τον Bruce Boxleitner, ενώ και οι δυο ηθοποιοί επέστρεψαν για το Tron: Legacy, στο οποίο συμπρωταγωνίστησαν με τους Garrett Hedlund και Olivia Wilde