Ταινία για το Τσουπακάμπρα ετοιμάζει ο γιος του Alfonso Cuarón στο Netflix

Ο Jonas Cuarón περνάει μια βόλτα από τη δημοφιλή υπηρεσία
10 Αυγούστου 2020 13:42
Ταινία για το Τσουπακάμπρα ετοιμάζει ο γιος του Alfonso Cuarón στο Netflix

Ο Jonas Cuarón, ο οποίος έγραψε το βραβευμένο Gravity με τον πατέρα του Alfonso Cuaron, ετοιμάζεται να για το επόμενό του βήμα, αφού υπέγραψε με το Netflix για να σκηνοθετήσει μια ταινία για το Chupacabra (Τσουπακάμπρα). Πρόκειται για ένα θρυλικό πλάσμα στη λαογραφία της Λατινικής και Νότιας Αμερικής, που είναι γνωστό ως αυτό που πίνει αίμα ζώων ειδικά των τράγων.

Αυτά που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι ότι ο Chris Columbus θα αναλάβει την παραγωγή και μάλλον θα είναι μια οικογενειακή ταινία με αυτό το «υπερφυσικό» πλάσμα. Ο Cuaron έχει αρχίσει ήδη το γράψιμο της ταινίας με βάση το αρχικό σενάριο των Marcus Rinehart, Sean Kennedy Moore και Joe Barnathan.

Ωστόσο, σύμφωνα με το Deadline, η ατιτλοφόρητη ταινία θα μας πει την ιστορία ενός εφήβου που επισκέπτεται την οικογένειά του στο Μεξικό και εκεί θα ανακαλύψει ότι το Chupacabra κρύβεται στο υπόστεγο του παππού του. Για να σώσει αυτό το μυθικό πλάσμα θα πρέπει να ξεκινήσει μια περιπέτεια που θα του μείνει αξέχαστη.

Τέλος, τη χρηματοδότηση της ταινίας έχουν αναλάβει -εκτός από τον Columbus και η 26th Street Pictures των Michael Barnathan και Mark Radcliffe. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το φιλμ μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.