Άβολο και μυστηριώδες το πρώτο trailer του "i'm thinking of ending things"

Η νέα ταινία του Charlie Kaufman κάνει πρεμιέρα στις 4 Σεπτεμβρίου στο Netflix
07 Αυγούστου 2020 08:50
Άβολο και μυστηριώδες το πρώτο trailer του "i'm thinking of ending things"

Μετά τα πρώτα στιγμιότυπα, ήρθε επιτέλους η στιγμή να αποκαλυφθεί πλήρως το επόμενο φιλμ του Charlie Kaufman που αναμένεται να μας ψυχοπλακώσει και...να μας πάρει τα μυαλά. Για αυτό το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer του "i'm thinking of ending things" (ναι, η παραγωγή το γράφει με πεζά γράμματα) με τους Jesse Plemons, Jesse Buckley, Toni Collette και David Thewlis

Όπως θα δείτε στο trailer, καταρχάς η ταινία έχει γυριστεί σε ένα 4:3 κάδρο, ασυνήθιστο στις μέρες μας αλλά σίγουρα μεταφέρει την κλεισούρα και το ύφος του φιλμ. Τη φωτογραφία άλλωστε επιμελείται ο Łukasz Żal, ο υποψήφιος για Όσκαρ πολωνός κινηματογραφιστής του "Cold War". 

Η ιστορία του φιλμ βασίζεται στο ομώνυμο ανατρεπτικό best-seller βιβλίο του Iain Reid όπου η Buckley πηγαίνει να γνωρίσει τους γονείς του αγοριού της (Plemons). Η γνωριμία κυλάει όσο πιο άβολα και γεμάτη με στρες θα μπορούσε να γίνει, όμως το trailer αφήνει υπόνοιες πως κάτι αρκετά παράξενο συμβαίνει και η Buckley συνεχώς δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της μια φράση: να τα τελειώσει όλα. 

Τα πλάνα που μαγνητίζουν και η μυστηριώδης αύρα της ταινίας μας προετοιμάζουν για ένα ανατρεπτικό φιλμ από τον Kaufman, που έχει γράψει άλλωστε τα "The Eternal Sunshine of the Spotless Mind", "Being John Malkovich", ενώ σκηνοθετικά χάρισε τα "Synecdoche, New York" και "Anomalisa". 

Αυτή είναι η αφίσα της ταινίας:

Το i'm thinking of ending things (σκέφτομαι να βάλω τέλος) θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στις 4 Σεπτεμβρίου στο ελληνικό Netflix.