Concept Art από τα sequels του Avatar αποκαλύπτει ένα νέο υποθαλάσσιο όχημα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κάνει την αναμονή… μεγαλύτερη!
06 Αυγούστου 2020 09:04
Concept Art από τα sequels του Avatar αποκαλύπτει ένα νέο υποθαλάσσιο όχημα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, το Avatar 2 ήταν αρχικά να κυκλοφορήσει το 2014. Από  το 2010 και έπειτα ο διάσημος σκηνοθέτης και συγγραφέας, James Cameron, μιλάει για τα επερχόμενα sequels που θα εμβαθύνουν τον κόσμο της πρώτης ταινίας, η οποία έχει γράψει το όνομά της με χρυσά γράμματα στο Χόλιγουντ, μετά την εξαιρετική της πορεία.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν μερικές ημέρες, τελικά τα sequels του Avatar θα λάβουν κι άλλη καθυστέρηση με το sequel να έρχεται τελικά στις 16 Δεκεμβρίου του 2022. Τώρα, ο παραγωγός, Jon Landau, έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας μια φωτογραφία που αποκαλύπτει ένα νέο υποθαλάσσιο όχημα, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα δούμε στο 2ο κεφάλαιο ή και στις επόμενες τέσσερις ταινίες.

Συγκεκριμένα, η εικόνα δημοσιεύτηκε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του franchise στο Twitter και μαθαίνουμε ότι ονομάζεται,“Crabsuit” και μαζί με την παράξενή του εμφάνιση είναι έτοιμο για υποβρύχιες εξερευνήσεις στον μαγικό κόσμο του Avatar.

Δείτε τις εικόνες παρακάτω:

Το Avatar 2 ήταν να κυκλοφορήσει αρχικά τον Δεκέμβριο του 2021, αλλά τώρα θα κάνει ποδαρικό στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Δεκέμβριο του 2022. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο unboxholics.com.